Sisältöön
by Raili

By Raili Pro Glow Primer pohjustustuote 30 ml

29,00 €
966,67 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Aikuisen ihon vaatimuksiin kehitetty meikin pohjustustuote Pro Glow Primer on yksi meikkitaiteilija Raili Hulkkosen suosikkituotteista. Pro Glow Primer on välttämätön tasaisen meikin aikaansaamiseksi. Primerin silkkimäinen koostumus silottaa ihon pintaa ja varmistaa meikin pitkäkestoisuuden. By Raili Primerin sisältämä ihoa täyteläistävä hyaluronihappo yhdistettynä luonnolliseen riisitärkkelykseen täyteläistää juonteita ja tekee pohjan tasaiseksi ja silkkimäiseksi. Primer saa kasvojen ihon näyttämään täydellisen upealta. Suomalaisen By Raili -tuotesarjan korkea laatu näkyy myös Primerissa. Tuote ei ole vain meikkiä pohjustava tasoittaja, vaan sisältää ihoa rakentavia aminohappoja sekä antioksidanttista puolukkauutetta.

Pro Glow Primer levitetään puhtaille kasvoille seerumin ja kasvovoiteen jälkeen. Tämän jälkeen voit levittää ohuen kerroksen Pro Glow Perfecting Foundation -meikkivoidetta.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

Aqua, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Orotic Acid, Carnitine, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Distarch Phosphate, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430056082646