Sisältöön
SENSAI

SENSAI Absolute Silk Fluid kasvoemulsio 80 ml

tuotteen arvosana 4.9/5

Siirry arvioihin14kappaletta
178,00 €
2 225,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Absolute Silk Fluid on raikas kasvoemulsio, joka täyttää ihon silkkisellä kosteudella ja tuo esiin sileän, kimmoisan ja heleän ihon.

Tuotetiedot
Koko

80ML

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Alcohol, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Butylene Glycol, Hydroxypropyl Starch, Octyldodecyl Myristate, Behenyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Maltitol, Dimethicone, Isostearyl Isostearate, Sucrose Cocoate, Phytosteryl Macadamiate, Parfum, Xanthan Gum, Carbomer, Dipotassium Glycyrrhizate, Acetyl Glucosamine, Disodium EDTA, Potassium Hydroxide, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Oenothera Biennis Seed Extract, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hdroxycitronellalm, Linalool, CI 15985, CI 47005.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Japani

Valmistaja

KAO Corporation Japan

Käyttöohjeet

Käytä Absolute Silk Micro Mousse Treatment -hoidon jälkeen aamuin ja illoin kaksoiskosteutuksen toisena vaiheena.

Tuotekoodi

4973167383629

Arviot (14)

tuotteen arvosana 4.9/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    NastaVahvistettu osto

    Ihanabkevyt

    Pidän tuotten keveydestä ja kosteuttavasta vaikutuksesta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kanebosta alkaenVahvistettu osto

    Ihanasti imeytyvä kosteusvoide

    Kuitenkin täyteläinen ja hyvin kosteuttava. Olen aiemmin käyttänyt Sensain emulsio III sta, mutta tämä on vielä täyteläisempää ja hoitavampi pintakuivalle iholleni. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen kuten muihinkin Sensain hoito- ja meikkituotteisiin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    RiihisVahvistettu osto

    Kosteuttava ja riittoisa

    Kuivalle iholle tuo ihanasti kosteutta ja hoitoa, varsinkin yhdistettynä hoito eteen ja seerumin. Erittäin riittoisa, kestää noin puoli vuotta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Tina77Vahvistettu osto

    Parasta minulle!

    Sensai on tuote jota uskallan käyttää varauksetta. Minulla on erittäin atooppinen iho ja olen läpikäynyt jos jotakin, mutta aina palannut Sensaihin. Tuoksu ja koostumus ovat myös tärkeät ominaisuudet joka Sensain tuotteilla on. Ainoa ongelma on tuotteen hinta. Eläkeläiselle se on liian kallis käyttää kokonaisvaltaisesti. Sopii siis sataprosenttisesti iholleni ei kukkarolleni. Yksi on ylitse muiden, ja se on Sensai. Terv. Christina Ranta

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    PJ63vVahvistettu osto

    Ihanan ohut, läpikuultava

    Ostin tämän hiljattain ja nyt ymmärrän miksi on niin kallista. Parempaa kosteusvoidetta en toista tiedä. Ja toisaalta onhan iso pullo, kestääkin kauan.