Sisältöön
Shiseido

Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Pressed Powder kivipuuteri 7 g

49,00 €
7 000,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hienojakoinen puuteriteknologia tasapainoittaa väriä ja eliminoi kiiltoa. Puuteri sopii kaikille ihosävyille. Pehmentää ja häivyttää. Kevyt ja gengittävä. Sulautuu kauniisti iholle.

Tuotetiedot
Väri

1 Translucent

Koko

7G

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0730852161290

Arviot (3)

arvosana4/5

 • arvosana4/5

  RaakelVahvistettu osto

  arvosana4/5

  Raakel
  Vahvistettu osto

  Ihana tuote

  En ole vuosiin käyttänyt kivipuuteria ja päätin nyt taas kokeilla. Aivan ihana lopputulos ja plussaa isosta peilistä!

 • arvosana3/5

  AurinkoinenVahvistettu osto

  arvosana3/5

  Aurinkoinen
  Vahvistettu osto

  Aivan vääränlainen pakkaus puuterille!

  Onoa jännä, että tuotteesta on kysely, kun olen paikanpäällä käynyt ostaessani tuotteen, käynyt antamassa palautetta uudesta kotelosta. Olen Shiseidon ehdoton rakastaja, ja puuterin ehdottomasti..mutta haluan antaa kehittämis-idean ehdottomasti firmalle, että TAKAISIN VANHA PAKKAUS! Tämä uusi on aivan liian suuri, ei mahdu pieneen käsilaukkuun iltamenoihin, (puuteri on usein naisilla mukana esim ravintolailtaa viettämässä) Ja laukut ovat usein pieniä.. PEILI on täysin turha, ja se paikka vipalle -TÄYSIN EPÄOLEELLINEN JA TURHAKE. Kun olin ostamassa puuteria, järkytyin pakkauksen koosta, ja meinasin jo etsiä toisen firman puuterin tämän takia. Kuitenkin, puuteri on niin ihana koostumukseltaan, etten halunnut vaihtaa, ja kun meikkivoidekin on tältä firmalta, senkin takia haluan pysyä tässä. Juu, elikkäs, ehdoton ei tälle uudistukselle. Typerän kokoinen rohjake tämä kotelo, ja uskallan epäillä, etten ole ainoa joka tätä mieltä. Takaisin se pyöreä kotelo, joko peilillä tai ilman, kunhan saisi sen pienen kotelon takaisin tuotteelle. Kaipaan niin paljon muitakin entisiä Shiseidon meikkejä, miksi ihmeessä highlighter mentiin lopettamaan.. ja vamha poskipuna.. sekä kulmakynä (paras ikinä mitä olen testannut!) Joudun etsimään kaikkia noita muilta brändeiltä. Kynä oli täydellisen värinen. Uusi koostumus katkeilee ja rahat menee hukkaan. Kiitos kun sain antaa palautetta :) Yst terveisin.

 • arvosana5/5

  Sutisukka

  arvosana5/5

  Sutisukka

  Laatua!

  Isossa, litteässä rasiassa reilun kokoinen peili. Puuteri on ohutta ja helposti levittyvää. Pitää ihon mattana kauan. Luonnollisen näköinen lopputulos. Vippa on iso ja miellyttävän tuntoinen kasvoilla.

Ladataan