Sisältöön
Olivia Klein

Olivia Klein Oil Wash & Care puhdistus- ja hoitoöljy 100 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
20,90 €
209,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hellävarainen puhdistus- ja hoitoöljy, joka jättää ihon samettisen pehmeäksi ja raikkaaksi muuttamatta ihon luonnollista kosteustasapainoa ja tukkimatta ihohuokosia. Oil Wash & Care sisältää runsaasti ihoa ravitsevia, E-vitamiinirikkaita öljyjä, jotka kosteuttavat ja pehmentävät ihoa tehokkaasti. Puhdistusöljy poistaa helposti vedenkestävän meikin ja öljyn kanssa tehty ihon höyrytyshoito on tehokas tapa syväpuhdistaa sinnikkäitä epäpuhtauksia ja mustapäitä.

Säännöllisestä öljypuhdistuksesta on suuri apu kuivan, epäpuhtaan ja rasvaisen ihon hoidossa, sillä se ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta ja näin myös hillitsee ihon luonnollista sekä kuivuudesta johtuvaa liiallista talineritystä. Oil Wash & Care soveltuu päivittäiseen ihonpuhdistukseen ja kosteutushoitoon kaikille ihotyypeille sekä hoitoöljyksi kuivalle hiuspohjalle, karstaiselle ihottumalle ja kovettumille.

Käyttöohjeet: Lämmitä puhdistusöljyä hetki käsissä. Hiero öljy hellävaraisesti iholle. Lisää öljyä, mikäli iho tuntuu kuivalta tai nihkeältä. Huuhtele iho lämpöisellä vedellä tai tarvittaessa pyyhi öljy pois lämpimässä vedessä kostutetulla puhdistusliinalla tai kuivalla vanulapulla.

Tuotetiedot
Koko

100ML

Tuotekoodi

6430060990395

Arviot (4)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Carola

    Tehokas puhdistaja

    Poistaa tehokkaasti myös vedenkestävän meikin ihoa kuivattamatta. Epäpuhtauksiin taipuvainen ihoni, jota aiemmin luulin rasvaiseksi akneihoksi, on ollut paljon paremmassa kunnossa tämän tuotteen myötä. Olen aikaisemmin puhdistanut kasvojani liian kuivattavilla rasvaisen ihon tuotteilla saanut tällä ihoni huonoon kuntoon. Suosittelen testaamaan! Pullo voisi olla hieman isompi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ladyVahvistettu osto

    Huippu kosteus- ja hoitoöljy!

    Luottoöljy jo monta vuotta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    ManyVahvistettu osto

    Todella hyvä, lemppari tuote!

    Huomaa, tuote ei emulgoidu vedellä. Itse tykkään viimeistellä pesun konjac sienellä.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    StiinahVahvistettu osto

    Pehmoinen puhdistaja

    Olen käyttänyt tuotetta nyt kuukauden verran ja olen ollut todella tyytyväinen. Tuotteella voi tehdä höyrypuhdistuksen, jonka jälkeen iho on ihanan pehmeä ja kosteutettu. Sopii myös hyvin kosteusvoiteeseen sekoitettuna antamaan lisäkosteutusta.