Sisältöön
Olivia Klein

Olivia Klein Jelly Wash puhdistusgeeli 150 ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
23,90 €
159,33 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kaikille ihotyypeille soveltuva erittäin mieto, hajuton ja sulfaatiton puhdistusgeeli. Jelly Wash vaahtoutuu kevyesti, puhdistaa hellävaraisesti ja jättää ihon samettisen mattapintaiseksi kuivattamatta ja kiristämättä ihon pintaa. Puhdistusgeelin sisältämät pantenoli sekä kasviperäinen glyseriini ylläpitävät ihon kosteuspitoisuutta puhdistuksen yhteydessä. Jelly Wash soveltuu erinomaisesti meikinpoistoon sekä käytettäväksi myös suihkugeelinä ja käsienpesugeelinä.

Käyttöohjeet: Kastele iho lämpöisellä vedellä. Aktivoi puhdistusgeeli hieromalla sitä käsissä, kunnes se alkaa vaahtoutua. Hiero kevyesti iholle ja huuhtele pois huolellisesti lämpöisellä vedellä.

Tuotetiedot
Koko

150ML

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

6430060990005

Arviot (4)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MulperiVahvistettu osto

    Hellävarainen mutta tehokkain!

    Jo kolmas pullo menossa,poistaa meikin ilman hankausta, iho ei kiristä vaan voi hyvin. Aiemmin oli liian "tehokkaista" putsareista johtuvia epäpuhtauksia ja näppyjä, tämän kanssa ei mitään ongelmia. Silti putsaa niin hyvin ihon että meikkiä ei jää tippaakaan ja olen käyttänyt myös silmämeikinpoistoon, vedenkestävä ripsari on muisto vain ilman hankausta. En palaa enää mihinkään muuhun putsariin koskaan, POD on myös jäänyt unholaan tämän kanssa. Ihoni on pintakuiva sekaiho.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    JettaliinaVahvistettu osto

    Erinomainen hinta-laatusuhde

    Helppo käyttää pumppupullosta. Puhdistaa todella hyvin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    NepsukkainenVahvistettu osto

    Uus suosikki!

    Paras ystävä osti joululahjaksi tästä pikku pullon ja RAKASTUIN. Tää poisti raskaammatkin meikit ilman ongelmaa eikä ärsyttäny mun kuivaa atooppista ihoa! Suosittelen <3

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Hermy79Vahvistettu osto

    Huippu!

    Meikin puhdistukseen ihan huippu, paras mitä olen kokeillut. Yleensä kaikkien muiden putsarien kanssa vanulappuun jää aina meikin rippeitä puhdistuksen jälkeen, tällä ei mitään.