Sisältöön
Sisley

Sisley Super Soin Solaire Body Cream SPF30 aurinkovoide 200 ml

179,50 €143,60 €
897,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Super Soin Solaire Silky Body Cream SPF 30 (korkea suoja) on ihon nuorekkuutta suojeleva* aurinkosuojatuote. Se auttaa ihoa suojautumaan auringolta ja sen aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä hyödyntämällä UVA- ja UVB-uutuussuodattimien ja äärimmäisen kehittyneiden suojaavien vaikuttavien aineiden yhdistelmää.
– Torjuu vapaita radikaaleja**: Vaikuttavien aineiden yhdistelmä (E-vitamiiniasetaatti ja alppitähtiuute) auttaa suojaamaan ihoa hapettumisen aiheuttamilta vaurioilta. Hapettuminen on suurin syy auringon aiheuttamiin ikääntymisen merkkeihin.
- Suojaa soluja: Solujen eheyden suojaaminen on välttämätöntä niiden uudistumiselle. Alppitähtiuutteen ja aurinkosuodattimien suojaavan vaikutuksen** ansiosta voide auttaa suojelemaan soluja UV-säteilyn haittavaikutuksilta.
– Vahvistaa ihon suojamekanismia: Alppitähtiuute** ja kameliaöljy auttavat vahvistamaan ihon suojamekanismia, jolloin iho säilyttää optimaalisen kosteustasapainonsa ja pystyy torjumaan ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vaurioita.
– Kosteuttava ja ravitseva koostumus: Auringonsäteet voivat vahingoittaa ihon hydrolipidikalvoa, mikä tekee ihosta kuivan. Sheavoi, kameliaöljy ja mangouute auttavat palauttamaan ihon kimmoisuuden ja kosteuden.

Notkea, kosteuttava emulsio ei tunnu rasvaiselta ja tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän tuntuisen. Imeytyy ihoon jättämättä valkoisia jälkiä. Vedenkestävä. Hajustettu laventelin ja pelargonian luonnollisilla eteerisillä öljyillä.

*auttaa suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä (rypyt, tummat läiskät, kuivuus ja veltostuminen)
**testattu in vitro

Tuotetiedot
Koko

200ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3473311681058