Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Mac Cosmetics

MAC StudFix Sculpt&Sha Contour Pal varjostus- ja kororstuspaletti kasvoille 14,4 g

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
59,50 €
4 250,00 €/kg
Valittu väri:Medium dark/ dark
  • Light/Medium
  • Medium dark/ dark

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tämä taidokkaasti koottu paletti sisältää kolme mattapintaista varjostusväriä ja kolme hennosti kimaltavaa korostusväriä, joiden avulla voit muotoilla ja korostaa kasvojesi omia piirteitä. Korostusvärien soft focus -koostumus heijastaa pehmeästi valoa peittävämpien, muotoilevien sävyjen luodessa kasvoille luonnollisen näköisiä varjoja. Lopputulos: suurin mahdollinen vaikutus pienimmällä mahdollisella vaivalla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Talc, Nylon-12, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Squalane, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Magnesium Myristate, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, [+/- Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Carmine (Ci 75470), Red 6 (Ci 15850), Red 7 Lake (Ci 15850), Ultramarines (Ci 77007), Yellow 5 Lake (Ci 19140)] Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Levitä siveltimellä kasvoille haluamallasi tavalla.

Tuotekoodi

0773602530786

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Rosbe20Vahvistettu osto

    Mahtava

    Minulla on herkkä iho ja tämä sopii iholleni mainiosti, ei kuivata tai luo arkuutta. Sopii minun todella vaalealle iholle kuin myös ystävilleni

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Asiakas numero 9Vahvistettu osto

    Runsaasti sävyjä

    Olisi riittänyt vain yksi varjostusväri, mutta myyjä myi tämän 60€ setin, jossa kuutta eri varjostus- ja korostusväriä. Ei tällainen keski-ikäinen jaksa pelata aamuisin kuin yhden sävyn kanssa. Eli turhan hienon ja monisävyisen möivät, vaikka kerroin että haluan vain yhden varjostussävyn. Sellaista ei kuulema ole. En jaksanut vääntää, vaan ostin sitten. Turhan panttina nyt muut kuudesta sävystä, kuin se yksi jota käytän.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    1357Vahvistettu osto

    Upeat, kylmät sävyt!

    Ostin paletin muutama viikko sitten ja olen käyttänyt sitä sen jälkeen päivittäin! Värit ovat kerrankin juuri sopivan kylmän sävyisiä ja voin käyttää paletin jokaista sävyä, ei vain yhtä tai paria.