Sisältöön
Moroccanoil

Moroccanoil Mending Infusion korjaava uute 75 ml

tuotteen arvosana 4.4/5

Siirry arvioihin12kappaletta
33,90 €
452,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Moroccanoil® Mending Infusion ei pelkästään sulje kaksihaaraisia, vaan sen vitamiineja sisältävä, kvinoaproteeinilla rikastettu koostumus kosteuttaa, hoitaa ja vahvistaa hiuksia luoden silkkisen, juuri leikatun näköisen lopputuloksen. Arganöljyä sisältävä painoton koostumus vähentää hiusvaurioiden näkyvyyttä - kuten kuluneita latvoja, kuivuutta ja värivaurioita - samalla kesyttäen pörröisyyttä ja estäen hiusvaurioiden syntyä. Arganöljyn ja baobab- uutteiden yhdistelmä joka sisältää antioksidantteja ja aminohappoja, muuttaa kuivat latvat silkkisiksi ja kosketeltaviksi.

Tuotetiedot
Koko

75ML

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

7290016664591

Arviot (12)

tuotteen arvosana 4.4/5

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  SirpaVahvistettu osto

  Hyvä tuote

  Tuote ei rasvaa hiuksia, mutta tuotteen lupaavaa korjaavaa vaikutusta en huomannut. vaikkakin hiukset ovat heti käytön jälkeen paremmat tuntuiset. Lasipullon voisi vaihtaa muovipulloon, on käytössä painava, jos haluaa kuljettaa mukana. Muutoin lasipullo on helppo käyttää ja egologinen. Tuoksuu hyvälle, pieni määrä ainetta riittää hiuksiin.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Muriel

  Toimii

  Tehokas apu kuiville ja hapsuttaville latvoille. Vahva tuoksu. Omaan nenään miellyttävä, mutta hajuherkille en suosittele.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  Arsu

  Hoitaa latvat kuntoon

  Pelastus kuiville latvoille!

 • asiakkaan antama arvosana 4/5

  HelleVahvistettu osto

  Hyvä tuote

  Olen käyttänyt kyseistä tuotetta muutaman vuoden ajan. Hiusten latvat tulevat hyväkuntoisen oloisiksi ja lisäksi tuoksu miellyttää minua.

 • asiakkaan antama arvosana 5/5

  AurinkotVahvistettu osto

  Tyytyväinen

  Ihana tuoksu ja ei rasvoita hiuksia.