Sisältöön
Remington

Remington kiharrin 32mm PROluxe CI9132

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin11kappaletta
54,95 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Upea look PROluxe- kihartimella! Saat suurenmoisen, pitkäkestoisen muotoilutuloksen. Kihartimen upea ulkonäkö helmenhohtoisine valkeine pintoineen ruusukultakorostuksin tarjoaa luksusta arkeen. 32 mm kihartimen älykkään OPTIheat-teknologian avulla saavutat helposti ammattimaiset, pitkäkestoiset kiharat. Sisäänrakennettu, älykäs OPTIheat-teknologia vie lämmön sinne, missä hiuksesi sitä eniten tarvitsevat. Se kohdistaa kuumuuden paksumpiin osioihin ja antaa vähemmän lämpöä herkille hiuslatvoille. Tuloksena on luonnolliselta näyttävät, ilmavat kiharat, jotka eivät veltostu, löysty tai menetä muotoaan. Vihdoinkin kiharrin, joka takaa 24/7-elämäntyyliisi sopivat 24 tunnin kiharat! PROluxe-kihartimen kiharrinsauvassa on ainutlaatuinen Grip Tech -pinnoite, joka on kehitetty helpottamaan kihartamista: ei enää turhauttavaa kamppailua hiusosioiden kanssa, kihartimesta karkailevia suortuvia tai latvaosioita. Tämä liukumista estävä pinnoite tarjoaa kevyttä lisävastusta, niin että käsiteltävä hiusosio tarttuu muttei takerru. Onnistut näin luomaan helposti täydellisen kiharalookin tyvestä latvaan. Kauniit hiukset tarkoittavat terveitä hiuksia, mistä syystä PROluxe-kihartimessa on hiusten hyvän kunnon takaavat erityisasetukset. Nerokas PRO+ -asetus estää kihartimen lämpötilaa ylittämästä 185 °C. Voit siis muotoilla turvallisin mielin tietäen, että liika kuumuus ei voi vahingoittaa hiuksiasi. Ihanat kiharat aamusta iltaan ja illasta aamuun.

Tuotetiedot
Väri

Rose

Kokotiedot

3.9 (Leveys) x 7 (Korkeus) x 31.8 (Syvyys) cm

Muut ominaisuudet

Ceramic Grip Tech keraaminen päällyste
digitaalinen lämpötilan
säätö 120C 210C
Pro asetus 185C
lämpenee 30 sekunnissa
autom. virrankatkaisu
automaattinen
jännitteenvaihto
pyörivä johto 3 m
5 vuoden takuu

Takuu

TAKUU 5 VUOTTA/GARANTI 5 ÅR

Alkuperämaa

Kiina

Tuotekoodi

4008496872770

Arviot (11)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Li91Vahvistettu osto

    Pettymys

    Tällä laitteella ei valitettavasti kovin näyttäviä kiharoita saa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kauniit hiuksetVahvistettu osto

    Luonnolliset kiharat

    Ostin tämän kihartimen reilu kuukausi sitten. Tyylikkään näköinen . Tekee kauniin ja luonnolisen näköisen kiharan. Lämpiää nopeasti. Helppo käyttää. Todella hyvä ostos.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    SanniVahvistettu osto

    Hyvä ostos

    Ostin tämän lahjaksi n. kuukausi sitten. Lahjan saaja on hyvin tyytyväinen tuotteeseen, laatu ja hinta ovat kohillaan!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    BasicKVahvistettu osto

    Peruskiharrin

    Ihan peruskiharrin, väkänen sopivasti lyhyt. Jos hiuksia kihartaa 180C:ssä saa kyllä todella pitkään pitää että kihara pysyy ja hiukseen on hyvä heti suihkauttaa lakkaa. Kiharat eivät suorissa hiuksissa pysy oikein iltaan asti jos päivällä laittaa, eli pitäisi käyttää korkeampia asteita tai pitää vielä pidempään kiharakoneessa. Tuntuu että lämpö ei jakaudu yhtä tasaisesti sauvan päähän asti vaan tyvi on aina enemmän kihartunut.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MarLintVahvistettu osto

    Loistava kiharrin

    Vihdoinkin löysin pitkiin hiuksiin sopivan kihartimen, jolla saa aikaiseksi vähän loivempaa kiharaa. Bonuksena tuotteen kiva ulkonäkö ja säilytyspussukka.