Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

We Care Icon

We Care Icon Matte n´Poreless Face Primer mattapohjustusvoide 10 ml

tuotteen arvosana 2.4/5

Siirry arvioihin5kappaletta
4,90 €
490,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Matte n'Poreless Face Primer pohjustusvoiteella luot iholle tasaisen pohjan, johon meikkivoide levittyy kauniisti. Pohjustusvoide myös häivyttää ihohuokosia ja auttaa ihoa pysymään mattapintaisena koko päivän. Täydellinen tuote rasvaiselle- ja sekaiholle! Ei sisällä hajusteita tai parabeeneja. Sopii myös herkälle iholle.

Tuotetiedot
Väri

Pore minimizer

Koko

10ML

Materiaali

HAJUSTEETON, PARABEENITON

Tuotekoodi

6412988344122

Arviot (5)

tuotteen arvosana 2.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    Nanne78

    Pätevä arki primer

    Edullinen primer arkikäyttöön. Miellyttävän sileä tuntuma iholla. Miinusta liian pieni purkinkoko, koska ei kuitenkaan niin riittoisaa ole.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TiamoVahvistettu osto

    Parasta meikittömiin päiviin

    Tällä saan siistin ja kuulaan ihon meikittömiin päiviin. Olen kokeillut monia vastaavia tuotteita ja tämä on rasvoittumiseen taipuvalle iholle ehdottomasti paras. Ja uskomattoman edullinen! Meikin kanssa tuote ei toimi, mutta silloin en vastaavaa tuotetta käytäkään.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    RahanhukkaaVahvistettu osto

    Rullautuva tuote

    Myyjän mukaan tosi suosittu tuote. Epäilen sen johtuvan siitä, että moni ostaa sitä hinnan takia kokeiluun mutta en usko kaikkien hakevan samaa tuotetta uudestaan. Tuote rullautuu ja pilaa meikin, en ensimmäisen kerran ehtinyt huomata sitä ennen kuin laitoin kasvoilleni. Kokeilin sitä vielä toisenkin kerran, mutta valitettavasti jää käyttämättä tämä tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Forever youngVahvistettu osto

    Kiillon hillitsijä

    Ostin tämän tuotteen noin kaksi viikkoa sitten ja ikäväkseni jouduin pettymään. Minulla on päivän mittaan rasvoittuva iho, jossa on pintakuivuutta. Tämä pohjustustuote vain lisäsi kiiltoa kasvoillani eikä tasoittanut huokosia. En hanki kyseistä tuotetta enää.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    AinoeveVahvistettu osto

    Pettymys

    Tasoittaa kyllä ihon, mutta meikkivoide liukuu tuotteen päällä ja tuntuu, ettei sitä saa kunnolla asettumaan paikoilleen tämän tuotteen kanssa.