Sisältöön
MÁDARA

Madara SOS Hydra cream 50ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin47kappaletta
42,90 €
858,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

MÀDARA SOS Hydra Recharge-tehovoide on koostumukseltaan kevyt kosteusvoide, joka soveltuu päivittäiseen käyttöön aamuin ja illoin. Voide kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa ja palauttaa sen hehkun. Kosteuden lukitseva koostumus on täynnä antioksidantteja. Antioksidanttipitoisena se myös suojaa ympäristön haittavaikutuksilta ja vähentää ihon juonteita.

Tuotetiedot
Koko

50ML

Ainesosat

INGREDIENTS/INCI: Aqua/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Hippophae Rhamnoides (Sea-buckthorn) Fruit Extract*, Sodium PCA, Sodium Levulinate, Aroma/Fragrance, Cetearyl Alcohol, Lecithin, Cellulose, Sodium Anisate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lactic Acid, Glycine Soja Sterols, Linum Usitatissimum (Flax) Seed Extract*, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract*, Xanthan Gum, Paeonia Lactiflora (Peonia) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Tocopherol (Vitamin E), CI 77491 (Iron oxides)***, Citronellol**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Eugenol** *Ingredients from Organic Farming **From natural essential oils ***Pure mineral pigments 100 % of the total ingredients are from Natural Origin 19 % of the total ingredients are from Organic Farming Natural and Organic Cosmetic certified by ECOCERT Greenlife according to ECOCERT Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Oy Transmeri AB

Käyttöohjeet

Käytä tarpeen mukaan aamuin tai/ja illoin. Tehostaaksesi vaikutusta käytä voiteen alla Madara Sos Kosteuttavaa seerumia.

.

Tuotekoodi

4751009825557

Arviot (47)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Maija

    Kylmälläkin kaudella kuivalle iholle juuri sopiva

    Käytin kesällä ja pidin koostumuksesta ja miedosta tuoksusta ja koostumuksesta, mutta lämpötilan laskiessa tämä voiden näytti kyntensä – ihana! Oma kuiva iho tykästyi heti, tuotenimi kuvaa hyvin :D

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Katariina

    Hyvä ikääntyvälle iholle

    Sopii meikin alle ja ikääntyvälle iholle harvinaisen hyvin. Hyvä luottotuote!

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Laura

    Ravitseva voide

    Todella ravitsevan tuntuinen voide, joka imeytyy hyvin. Kesällä sopi itselle vain yövoiteeksi, syksyllä ja talvella ihon kuivuessa varmasti myös päivällä. Pieni määrä voidetta riittää. Kuivalle iholle loistava.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MarjutVahvistettu osto

    Oikein hyvä perusvoide!

    Koostumus miellyttävä ja levittyy helposti, väri ja tuoksu suloiset. Kesällä tykkään käyttää uv-suojallisia voiteita, mutta tämä on talvi-iholle loistava tuote.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    EevaVahvistettu osto

    Lempeän hoitava voide

    Vieno, ihana tuoksu ja välittömästi kosteuttava koostumus, joka ei kuitenkaan tunnu rasvaiselta iholla. Tämä todellakin lisää iholle riittävästi kosteutta, ja on riittoisa. Sekaiholleni käytin yövoiteena, mutta yhtään kuivemmalle iholle varmasti loistava myös päiväkäyttöön!