Sisältöön
NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette korostusväripaletti 8 x 2,7 g

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin39kappaletta
29,90 €
1 868,75 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuo parhaat piirteesi esiin ammattimaisesti uudella täytettävällä korostus- ja varjostusväripaletillamme. NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette, Powder Contour Kit -korostusväripaletti sisältää 8 sekoiteltavaa, voidemaista sävyä, jotka korostavat parhaita puoliasi ja antavat luonnolliselta näyttävän, määritellyn lookin. Nämä 8 sävyä sopivat täydellisesti korostamaan tai määrittelemään alueita, jotka haluat tuoda esiin. Paletin sekoitettavilla sävyillä voit korostaa ja varjostaa. 8 upeaa sävyä luonnolliselta näyttävän lookin luomiseen. Sekoita sävyjä ja luo persoonallinen varjostus. Voidemainen pehmeä puuteri on helppo levittää ja sovittaa luonnolliseen ihon sävysi, kompakti ja helppo ottaa mukaan liikkeellä ollessasi. Vegaaninen koostumus* *Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai niiden sivutuotteita.

Käyttö: Levitä NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette -korostusväripaletin sävyjä puhtaalla harjalla halutuille alueille. Käytä yhdessä meikkivoiteen kanssa pidentämään kestoa.

Meikkitaitelija Ida Ekmanin käyttövinkki:
Highlight & Contour Pro Palette on nimensä mukaisesti hyvinkin ammattimainen korostus- ja varjostusväripaletti; setistä löytyvät sävyt niin värikorjaukseen, varjostukseen kuin kasvojen korkeimpien kohtien korostukseen. Puuterimainen paletti on voidemaisia contouring-tuotteita helpompi käyttää sopien näin ollen erinomaisesti ammattilaisen lisäksi myös peruskuluttajalle. Pigmenttiä paletissa on juuri sopivasti, eikä ylilyöntejä kasvojen varjostuksen kanssa tarvitse juurikaan pelätä. Oletko kokeillut paletin mattasävyjä myös luomiväreinä? Lämpimillä ruskean sävyillä saa luotua ihanan klassisen smokey eyen!

Tuotetiedot
Väri

1

Ainesosat

Talc, Polymethyl Methacrylate, Boron Nitride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Lauroyl Lysine, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Red 6 (CI 1585).|Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Taiwan

Käyttöohjeet

Levitä NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette -korostusväripaletin sävyjä puhtaalla harjalla halutuille alueille.
Käytä yhdessä meikkivoiteen kanssa pidentämään kestoa.

Tuotekoodi

0800897836245

Arviot (39)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sanna80Vahvistettu osto

    Helppokäyttöinen meikki

    En ikinä ole perustunut meikkaamisesta, joten tämä oli kuin minulle tehty. Helppo käyttää.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AVe25Vahvistettu osto

    Hyvä, monipuolinen tuote.

    H5vä tuote, hinta-hinta-laatusuhde on loistava.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Sara28Vahvistettu osto

    Loistava peruspaletti!

    Hyvänhintainen must have- paletti, jolla selviää hyvin pohjaa tehdessä, sen korostamisessa ja varjostuksessa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    AmandaVahvistettu osto

    Monipuolinen paletti pienillä puutteilla

    Etsin kauan sopivan hintaista mutta monikäyttöistä contour-palettia, ja päädyin arvostelujen kautta tähän. Kaikki sävyt ovat highlighteria lukuun ottamatta mattapintaisia, jolloin niitä voi käyttää myös kulmakarvoihin ja luomiväreinä. Pelkkään contouriin tuote on hiukka hintava, mutta sen monikäyttöisyys antaa vastinetta rahalle pidemmällekin ajalle. Pieni miinus tulee heikkopigmenttisestä highlighterista, jota ei huomaa iholla edes useamman kerroksen jälkeen, ja edes yhden kevyen poskipunasävyn lisääminen olisi tehnyt paletista täydellisen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    manskuVahvistettu osto

    Hyvä korostuspaletti

    Tuotetta on helppo kerrostaa haluttu määrä ja tuote sopii korostuksen lisäksi luomiväriksi