Sisältöön
NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup 3C Palette Color Correcting Concealer peiteväripaletti 1,5 g

tuotteen arvosana 3.8/5

Siirry arvioihin4kappaletta
17,50 €13,13 €
8 750,00 €/kg

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hemmottele itseäsi huikealla peiteväripaletillamme, jossa on kuusi sävyä ihon sävyvaihteluiden häivyttämiseen. Paletin avulla voit luoda juuri itsellesi sopivan sävyn pienten virheiden peittämiseen. Kevytrakenteinen koostumus levittyy helposti ja antaa ultrasileän lopputuloksen. Iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta.

Tuotetiedot
Väri

4

Koko

1.5g

Ainesosat

Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Dimethicone, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyethylene, Sorbitan Olivate, Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, BHT. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77492), Blue 1 Lake (CI 429), Carmine (CI 7547), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Yellow 5 Lake (CI 1914). D4-6 Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, Dimethicone, Beeswax/Cera Alba/Cire d’Abeille, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Octyldodecanol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polyethylene, Sorbitan Olivate, Dimethicone Crosspolymer, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Triethoxycaprylylsilane, Tocopheryl Acetate, BHT. MAY CONTAIN / PEUT CONTENIR (+/-): Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499).|Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Taiwan

Tuotekoodi

0800897834722

Arviot (4)

tuotteen arvosana 3.8/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Sohvi21Vahvistettu osto

    Hyvin toimiva

    Hyvä perustuote joka hoitaa tehtävänsä. Kaikille väreille ei ole tosin käyttöä. Vaaleaihoiselle tumma paletti on aivan turha. Liila paletti voi myös olla monelle turha.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TamaraXVahvistettu osto

    Hyvät ominaisuudet

    Ostin tämän 1 kk sitten

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Herkkä_ihoinen

    Ei riittävästi pigmenttiä

    Voidemainen koostumus, ei kiinnity ihoon vaan levittyy vähän liiankin hyvin. Ei kovin paljoa pigmenttiä eli ohut kerros ei peitä paljoakaan ja useampi kerros tekee liian paksun, pakkelimaisen lopputuloksen. Ei kallis, mutta halvemmalla saa mielestäni parempia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AdeLiina

    Loistava tuote värinkorjaukseen

    Ehdoton lemppari color-correcting tuotteista. Tuotteen koostumus on erittäin miellyttävä ja se levittyi iholle erittäin hyvin. Tästä yhdestä paletista löytyi juuri oikeat värit oikean alareunan väriä lukuunottamatta. Se oli ainut väri jolla en tehnyt oikein mitään. Mutta suosittelen lämpimästi!! Hinta-laatu suhdekkin on erinomainen!