Sisältöön
Marimekko

Marimekko Metro reppu

155,00 €124,00 €
väri:999 Musta

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Polyamidista valmistetussa repussa on pehmustetut ja säädettävät olkahihnat sekä kaksi vetoketjullista ulkotaskua sivuilla. Sisällä on topattu tasku 11 tuuman kannettavalle sekä vetoketjullinen verkkotasku.

Tuotetiedot
Kokotiedot

26 (Leveys) x 37 (Korkeus) x 15 (Syvyys) cm

Alkuperämaa

Suomi

Materiaali

nylon

Mallinumero

J039972

Tuotekoodi

6411253951492

Arviot (24)

arvosana4,3/5

 • arvosana3/5

  LeenaVahvistettu osto

  En mitään erityisen mahtavaa löydä.

  Olin pitkään halunnut Marimekon reppua. Viimein hankin sen, vaikka hinta kirpaisi. Ensin ajattelin, että sivutaskut ovat liian ahtaat, kun tungin sinne kännykkää. Suhteelliseen pieneen reppuun ei kai kovin tilavia taskuja saa. Muistaakseni heti ensimmäisellä reissulla toinen olkahihna petti. Repussa oli jotain lasitavaraakin. Pelästyin, että kohta tulee sotkua. Onneksi toinen piti. Tämä johtuu siitä, että hihna on liukas ja lukitus ei pidä. Tämä tapahtui myös toisen kerran. Vein repun suutariin. Hän sanoi, että näitä hän on ommellut enemmänkin. Kävin vielä Marimekolla kertoakseni asian. Asikkaita oli paljon ja henkilökuntaa vähän, joten valitus jäi tekemättä. Ajattelin, että antaa olla, saahan suutari töitä. Ei siis mennyt ihan nappiin tämä hankinta. Olen kuitenkin aika otettu repustani, kun ulkoilen hänen kanssaan. Ystävällisin terveisin Leena.

 • arvosana5/5

  vk43Vahvistettu osto

  Hieno reppu

  Lakoninen ulkonäöltään ja käytännöllinen käytössä

 • arvosana4/5

  Tuula 79Vahvistettu osto

  Sopivan kevyt

  Muuten tosi tyytyväinen reppuun, siinä on yksi vika, jos kantaa jotain painavaa, oikean olkapään yli menevä kannatin luistaa. Eli vain oikea puoli luistaa pituutta, lukitus ei pidä. Mietinkin jo veisinkö Sokokseen takaisin!$260

 • arvosana5/5

  IevaVahvistettu osto

  Hyvä koko!

  Läppäri 13,3” kivasti mukaan, lisäksi reppuun mahtuu meikkipussukka ja muut tarpeelliset tykötarpeet. Ei suuren suuri, mutta ei pienen pienikään. Just sopiva! Helppo pyyhkiä puhtaaksi tarvittaessa.

 • arvosana5/5

  Olka 43Vahvistettu osto

  Laatu ja koko.

  Olen kauan miettinyt repun ostamista ja kun vihdoin ostin sen olen tyytyväinen.

Ladataan