Sisältöön
Paul Mitchell

Paul Mitchell Color Protect Daily shampoo 300 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin20kappaletta
24,90 €
83,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hellävarainen shampoo suojaa hiuksen rakennetta. Sisältää tehokkaan aurinkosuojan, joka suojaa hiusvärin ennenaikaiselta haalistumiselta. Antaa hiuksille voimaa, joustavuutta ja runsautta, sekä pidentää hiusvärin kestoa. Shampoo kosteuttaa ja antaa lisää kiiltoa. Tuoteinfo: Värjättyjen hiusten shampoo. Hiero pieni määrä tuotetta kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Vaahdota ja huuhtele huolellisesti.

Tuotetiedot
Väri

895

Koko

300ML

Ainesosat

Aqua (Water, Eau), Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Myreth Sulfate, Cocoamide MEA, Cocamidopropyl Betaine, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Hedychium Coronarium (White Ginger) Flower/Leaf/Stem Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Anthemis Nobilis Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Algae Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Wheat Starch, Glycol Stearate, Poluquaternium-44, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Glycol Distearate, Tetrasodium EDTA, Cinnamidopropyltrimonium Chloride, Magnesium Nitrate, Bisamino PEG/PPG-41/3 Aminoethyl PG-Propyl Dimethicone, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, PEG-12 Dimethicone, Alcohol, Steareth-4, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Geraniol.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Materiaali

VEHNÄTÄRKKELYS, AURINGONKUKKAUUTE,AKTIVOITU KOSTEUS- JA KIILTOYHDISTE.

Tuotekoodi

0009531111964

Arviot (20)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Sirkku4Vahvistettu osto

    Tuotti pettymyksen

    Olen käyttänyt tuotetta pari kuukautta ja tuote ei ole vastannut odotuksia. Hiuksiin jää ”silikonimainen” tunne jokaisen pesun jälkeen.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Donna50Vahvistettu osto

    Hyvä tuote!

    Tuote on tuoksultaan miellyttävän mieto. Ylläpitää hyvin väriä ja puhdistaa hiukset hyvin, ei ole liian hoitava, ei latista hiuksia.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Anita59

    Uusi suosikki

    Tykästyin tämän tuotteen ominaisuuksiin. On todella hyvin vaahtoava ja hiukset ihanan puhtaat kaikkien "jäämien"" poistuttua. Säilytti myös hyvin väriä ja tuuheutti hiuksia. Eikä hinta hirvittänyt kun hellimisviikoilla ostin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Kaksonen 26Vahvistettu osto

    Tekee hiukset todella hyvän tuntuiseksi!

    On hyvin riittoisa,ei tarvitse paljon laittaa pesukertaa varten.Kampaajani ihmetteli ja kehui hiusteni kuntoa.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnskuVahvistettu osto

    Kestosuosikki

    Värjätyille hiuksille loistava valinta. Kosteuttaa sopivasti ja selkeästi pidentää värin kestoa. Riittoisa. Loisto tuoksu, mieskin tykkää nuuhkutella