Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 200ml Protect & Dry Touch Sun Mist SK30 -aurinkosuojasumute

16,90 €
84,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Protect & Dry Touch Sun Mist SK30 -aurinkosuojasumute sisältää tehokkaita UVA/UVB-suodattimia, jotka takaavat välittömän ja pitkäkestoisen suojan. Viilentävä vaikutus ja läpinäkyvä koostumus tuntuu miellyttävältä iholla. Suihke imeytyy iholle nopeasti, ei rasvaista tunnetta, ei valkoisia jälkiä iholla. Tuote on vedenkestävä. Sumutepullosta voi suihkuttaa mistä suunnasta tahansa - helppo ja nopea käyttää. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Miellyttävä, viilentävä vaikutus, joka jättää iholle raikkaan tunteen
-> Väritön suihke imeytyy nopeasti, tuotteen levittäminen on helppoa ja nopeaa
-> Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja
-> Suojaa välittömästi ihoa auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta
-> 360-asteen sprayta voi käyttää mistä suunnasta tahansa, jopa ylösalaisin
-> Vedenkestävä

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
92% biohajoava koostumus
Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat.,Butane,Caprylic/Capric Triglyceride,Isobutane,Propane,C12-15 Alkyl Benzoate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Dibutyl Adipate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Ethylhexyl Triazone,Glycerin,Acrylates/Octylacrylamide Copolymer,Dicaprylyl Carbonate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Tocopherol,Aqua,Limonene,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Geraniol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin. Kierrätä pakkaus metallina, kun täysin tyhjä.

Rekommenderad mängd för vuxen är 30 ml. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av sol och värme. Sorteras som metallförpackning på återvinningsstation. Återvinn som metallförpackning när produkten är helt tom.

Tuotekoodi

4005900702661