Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 175ml Sensitive After Sun Cream-gel -geelivoide

10,90 €
62,29 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Sensitive After Sun Cream-gel -geelivoide lievittää välittömästi ihoärsytystä ja vähentää punoitusta! Rauhoittava ja viilentävä koostumus sisältää luomu aloe veraa ja antioksidantteja. Sopii erityisesti herkälle iholle.Tuote kosteuttaa ihoa 48 tunnin ajan vahvistaen samalla ihon omaa suojamekanismia. Sisältää Aloe veraa, joka rauhoittaa ihoa ja jättää sen virkistyneeksi ja pehmeäksi. Kevyt ja viilentävä koostumus on hellävarainen iholle ja sopii erityisesti herkälle iholle. Paras apu ihon pieneen punoitukseen ovat NIVEAn after sun -tuotteet. Paksun voiteen sijasta on tärkeää, että käytät kosteuttavaa after sun -voidetta, joka levittyy helposti ja rauhoittaa ihoa. Ei sisällä parabeenejä. Dermatologisesti testattu.

-> Vähentää välittömästi ihoärsytystä ja ihon punoitusta auringonoton jälkeen
-> Rauhoittava koostumus sisältää ekologista aloe veraa ja antioksidantteja
-> Kosteuttaa 48 tuntia ja vahvistaa ihon omaa suojakerrosta
-> Hajusteeton, kevyt ja viilentävä koostumus sopii herkälle iholle
-> Ei jätä rasvaista tunnetta iholle, imeytyy nopeasti

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Glycerin,Isopropyl Palmitate,Alcohol Denat.,Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder,Glycyrrhiza Inflata Root Extract,Dimethicone,Chondrus Crispus Extract,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Polyacrylate,Sodium Hydroxide,Ethylhexylglycerin,Caprylyl Glycol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä runsaasti iholle auringonoton jälkeen. Lisää heti, kun iho tuntuu kuivalta. Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera rikligt efter solexponering. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900702630