Sisältöön
Ziaja

Ziaja Sun SK 50+ aurinkovoidesuihke 170ml

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
15,90 €
93,53 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vedenkestävä ja suihkutettava Ziaja Sun SK50+ aurinkovoidesuihke erittäin korkealla suojakertoimella. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti vaalealle ja herkälle iholle. Aurinkovoiteen ohut ja suihkutettava koostumus on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Ei jätä iholle tahmaista pintaa. Aurinkovoide suojaa ihoa tehokkaasti haitallisilta UV-säteiltä, palamiselta, ihoärsytyksiltä sekä pigmenttimuutoksilta. Voiteen sisältämä antioksidanttinen E-vitamiini suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja siten ennenaikaiselta ikääntymiseltä. D-pantenoli rauhoittaa ihoa samalla kun sheavoi kosteuttaa ja ravitsee. Tuote sisältää UVA- ja UVB-suojan. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Polymethyl Methacrylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Ceteareth-20, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Dimethicone, Polyurethane-35, Sodium Lactate, Steareth-21, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Steareth-2, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Carbomer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Parfum (Fragrance), Citronellol, Limonene, Geraniol, Sodium Hydroxide.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Levitä runsas määrä voidetta iholle vähintään 15 min ennen auringolle altistumista. Muista lisätä voidetta usein - erityisesti jos hikoilet tai uit.

Säilytys

Säilytys huoneenlämmössä.

Tuotekoodi

5901887037231

Arviot (2)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MerinofaniVahvistettu osto

    Erittäin hyvä hinta-laatu

    Näppärä koko ja hyvä suojakerroin

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Leila70Vahvistettu osto

    Hyvä tuote

    Hyvin levittyvä eikä jätä vakoiseksi ihoa. Hyvä tuoksu.