Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 175ml Protect & Dry Touch Cream-gel SK30 -aurinkosuojavoide

15,90 €7,95 €
90,86 €/l
Alennus vain verkossa

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Protect & Dry Touch Cream-gel SK30 -aurinkovoide antaa erittäin tehokkaan ja välittömän UVA/UVB-suojan. Korkea suojakerroin 30. Kevyt ja nopeasti imeytyvä geelivoidemainen koostumus on läpinäkyvä. Tuote ei jätä rasvaista tunnetta iholle eikä tahmaista tunneta käsiin levittämisen jälkeen. Kätevä tuubi on helppo annostella ja näppärä ottaa mukaan. Erittäin vedenkestävä. Sopii erityisesti paljon ulkona urheileville. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Kevyt koostumus imeytyy välittömästi eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi
-> Helppo levittää, eikä jätä käsiä tahmaisiksi
-> Levittyy läpinäkyväksi suojaksi
-> Tehokas UVA/UVB-suoja
-> Erittäin vedenkestävä

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 70% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Mitä vedenkestävä tarkoittaa?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,C12-15 Alkyl Benzoate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Salicylate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Dibutyl Adipate,Distarch Phosphate,Tapioca Starch,Ethylhexyl Triazone,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,VP/Hexadecene Copolymer,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Tocopheryl Acetate,Glycerin,Silica Dimethyl Silylate,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Xanthan Gum,Trisodium EDTA,Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate,Sodium Hydroxide,Hydroxyacetophenone,Phenoxyethanol,Linalool,Citronellol,Alpha-Isomethyl Ionone,Benzyl Alcohol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Saksa

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin. Kierrätä pakkaus muovina.

Applicera riklig mängd. Rekommenderad mängd för vuxna är 30ml. Låt solkrämen torka helt på huden innan kontakt med textilier. Återapplicera varannan timme samt efter bad/svett/handdukstorkning. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900702579