Sisältöön

Naturdiet VLCD caramel cappuccino proteiinikahvi 330ml

2,30 €
6,97 €/l

Myymäläsaatavuus

Saatavilla10 myymälässä

Tuotekuvaus

Naturdiet Proteiinikahvi Caramel Cappucino on hyvä ateriankorvike ja kahvi yhdessä ja samassa pakkauksessa. Se on luonnollisesti piristävä, johtuen korkeasta kofeiinipitoisuudesta. Proteiinikahvi on valmis nautittavaksi ja hyvä vaihtoehto makealle kahvijuomalle. Tuotetta voidaan käyttää korvaamaan kaikki ateriat (VLCD) tai ateriankorvikkeena muun ruokavalion ohessa (LCD), sillä se sisältää kaikki tärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet, joita kehomme välttämättä päivittäin tarvitsee. Tuote sisältää paitsi runsaasti kuitua ja proteiineja, myös lisättyjä antioksidantteja.

Ainesosat

Vesi, Maitoproteiini, Rapsiöljy, Karamellisoitu Sokeri, Auringonkukkaöljy, Kaurakuitu, Sikurikuitu (inuliini), Kahviuute (0,5 %), Sokeri, Sakeuttamisaine (mikrokiteinen Selluloosa, Natriumkarboksimetyyliselluloosa, Karrageeni), Kivennäisaineet (kalium, Fosfori, Natrium, Magnesium, Rauta, Sinkki, Mangaani, Kupari, Jodi, Seleeni, Molybdeeni), Aromi, Koliinibitartraatti, Vitamiinit (c-vitamiini, Niasiini, E-vitamiini, Pantoteenihappo, Riboflaviini, B6-vitamiini, Tiamiini, A-vitamiini, Foolihappo, K-vitamiini, Biotiini, D-vitamiini, B12-vitamiini), Makeutusaine (asesulfaami K, Natriumsakariini), Suola, Stabilointiaine (natriumpolyfosfaatti), Happamuudensäätöaine (kaliumhydroksidi, Sitruunahappo).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Valmiste on tarkoitettu ainoastaan terveille laihduttaville ylipainoisille tai lihaville aikuisille, joilla on tarkoituksena pudottaa painoa. Raskaana olevien tai imettävien naisten, nuorten tai sairaiden ei pidä käyttää valmistetta ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Terveiden laihduttavien ylipainoisten tai lihavien aikuisten ei tule käyttää tuotetta yli kahdeksan viikkoa tai toistuvasti tätä lyhyempiä aikoja ilman terveydenhuollon ammattilaisen ohjeistusta. Valmisteesta saa riittävän päivittäisen määrän kaikkia välttämättömiä ravintoaineita, kun sitä käytetään käyttöohjeiden mukaisesti 5 annosta päivittäin. On tärkeää huolehtia riittävästä päivittäisestä nesteensaannista. 1 pakkaus = 1 annos.

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä.

Tuotekoodi

7350028546459