Sisältöön
Ziaja

Ziaja Sensitive rauhoittava päivävoide SK 20 50 ml

tuotteen arvosana 4.7/5

Siirry arvioihin3kappaletta
11,90 €
238,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ziaja Sensitive rauhoittava päivävoide SK 20 kuivalle ja herkälle iholle. Hajusteeton ja hellävarainen kasvovoide rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa herkästi reagoivaa kuivaa tai kutiavaa ihoa.

Sensitive päivävoide vähentää herkän ihon tyypillisiä ongelmia: kuivumista, kuumottavaa tunnetta, punoitusta ja hilseilyä. Merileväuute ja D-pantenoli rauhoittavat ihoärsytyksiä ja vähentävät punoitusta. Hyaluronihappo palauttaa ihon kosteustasapainon ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Rypsi- ja maissiöljy ravitsevat ihoa sekä vähentävät sen hilseilyä ja karheutta. Keskitason aurinkosuojakerroin SK 20 suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteiltä ja ehkäisee valovanhenemista.

Sensitive päivävoide antaa iholle välittömän rauhoittavan tunteen ja kosteuttavan vaikutuksen. Tuloksena terveen näköinen ja hyvinvoivan tuntuinen iho. Sopii myös yli 12 kk ikäisille lapsille.

Sisältää 85 % luonnollisia ainesosia. Vegaaninen. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

TUTKITUSTI TEHOKAS: 28 päivän käytön jälkeen (in vivo) ihon kosteuspitoisuus parani 20 % ja transepidermaalinen kosteuden haihtuminen väheni 5 %.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua (Water), Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Canola Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Laminaria Ochroleuca Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Trilaureth-4 Phosphate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Panthenol, Oxidized Corn Oil, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Xanthan Gum, DMDM Hydantoin, Ethylparaben, Methylparaben, Sodium Hydroxide.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Puola

Käyttöohjeet

Levitä kasvojen ja kaulan iholle aamuisin.

Tuotekoodi

5901887006916

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.7/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    riikkakooVahvistettu osto

    Kosteuttava meikinalusvoide

    Olen viime heinäkuusta asti käyttänyt tätä samaista voidetta mutta hajustettuna. Ajattelin sen ensin olevan liian tuhtu päivävoiteeksi kesällä, mutta pintakuiva ihoni rakastaa tätä eikä moiti liian paksuksi. Vaikka tuntuu hyvin rasvaiselta levitettäessä, imeytyy voide hyvin ja on siis älyttömän hyvä meikinalustävoide. Suosittelem lämpimästi herkälle, pintakuivalle/ tosi kuivalle iholle.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Mirja65Vahvistettu osto

    Erinomainen hajusteeton tuote!

    Tuotteessa ei ole hajusteita eikä tuoksuvia aineosia. Hoitaa ja kosteuttaa hyvin. Erinomainen herkän ja allergisen kasvojen ihon hoitoon. Myös saman sarjan yövoide on myös erinomainen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    KaisVahvistettu osto

    Mineraali öljytön päivävoide

    Olen ostanut jo useita pakkauksia ko. voidetta. Tuote ei sisällä mineraaliöljyjä ja lisäksi siinä on aurinko suojakerroin 20. Kosteuttaa tehokkaasti ja on hyvä voide meikin alle. Ei liian paksua. Hintakin hymyilyttää!