Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 100ml Protect & Moisture Sun Lotion SK30 -aurinkosuojavoide

12,90 €
129,00 €/l

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Protect & Moisture Sun Lotion SK30 -aurinkosuojavoide sisältää tehokkaita UVA- ja UVB-suodattimia, joiden suhde on ihon suojauksen kannalta optimaalinen. Suojakerroin 30. Antaa luotettavan ja pitkäkestoisen suojan palamiselta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhentumista sekä aurinkoallergioita. Suojaa ihon terveyttä sekä ulkoa että sisältä antioksidantti E-vitamiinin avulla, joka kosteuttaa sekä suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta. Hoitava voide syväkosteuttaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti sekä vahvistaa ihon omaa mikrobiomia. Vedenkestävä ja hoitava voide syväkosteuttaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Dermatologisesti testattu.

-> Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti
-> Suojaa ihon terveyttä sekä ulkoa että sisältä
-> Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja
-> Suojaa välittömästi ihoa auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta
-> Vedenkestävä, ihon omaa mikrobiomia vahvistava koostumus

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 82% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu pakkaus (pois lukien etikettii)

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Ainesosat

Aqua,Isopropyl Palmitate,Glycerin,C12-15 Alkyl Benzoate,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Ethylhexyl Salicylate,Titanium Dioxide (nano),Behenyl Alcohol,Hydrogenated Rapeseed Oil,Silica Dimethyl Silylate,Stearyl Alcohol,Ethylhexyl Triazone,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Tocopheryl Acetate,Cellulose Gum,Tetrasodium Iminodisuccinate,Xanthan Gum,Trisodium EDTA,Sodium Stearoyl Glutamate,Sodium Chloride,Silica,Hydroxyacetophenone,Sodium Hydroxide,Phenoxyethanol,Dimethicone,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin. Kierrätä pakkaus muovina.

Tuotekoodi

0000042361244