Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 200ml Kids Sensitive Protect Sun Lotion SK50+ -aurinkosuojavoide

19,90 €
99,50 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Kids Sensitive Protect Sun Lotion SK50+ -aurinkosuojavoide sisältää erittäin korkealaatuisia UVA- ja UVB-suodattimia, jotka takaavat välittömän ja pitkäkestoisen suojan! Aurinkovoide on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle ja se on lastenlääkäreiden hyväksymä. Suojakerroin erittäin korkea 50+. Väriaineeton, hajusteeton ja säilöntäaineeton, vähentää aurinkoallergian riskiä. Tahmaamaton ja kevyt koostumus sekä erittäin vedenkestävä. NIVEA SUN -tuotteilla voit olla huoletta auringolta suojattuna. Tuotteelle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus! Dermatologisesti testattu.

-> Hoitava, vedenkestävä koostumus on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle
-> Auttaa ehkäisemään auringoallergian syntymistä
-> Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja
-> Erittäin korkea suojakerroin suojaa välittömästi ihoa auringonpolttamilta ja auringon aiheuttamilta pysyviltä ihovaurioilta
-> Ei sisällä hajusteita, säilöntäaineita tai väriaineita

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 67% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia
-> 50% kierrätetystä muovista valmistettu pakkaus (pois lukien korkki ja etiketti)

Mitä allergiatunnus tarkoittaa?
Allergiatunnuksen myöntää Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry toteuttaen arviointityön yhteistyössä ulkopuolisten asiantuntijoiden ja tutkijoiden kanssa. Allergiatunnus on merkki siitä, että tuote täyttää allergiakriteerit; tuotteet eivät sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineita tai materiaaleja. Tuotteet eivät myöskään sisällä hajusteita. Allergiatunnus auttaa valitsemaan tuotteen, joka ei myöskään aiheuta hengitystievaikeuksia tai laukaise tuoksuyliherkkyysoireita.

Tarvitsevatko lapset erilaisia aurinkosuojatuotteita kuin aikuiset?
Lapset ovat erityisen herkkiä UV-säteilyn aiheuttamille ihovaurioille. Heidän herkkä ihonsa on vielä haavoittuvainen, ja todella pienten lasten tapauksessa ihon luontainen suojaus ei ole vielä täysin kehittynyt. Ihon täysi paksuus ja kyky pigmentoitua tulevat vasta teini-iässä. Lapsena tapahtuneet auringonpolttamat liittyvät ihosyöpään vanhempana, joten lasten tulisi käyttää auringonsuojatuotteita, joissa on korkea tai erittäin korkea aurinkosuojakerroin. Lapset myös rakastavat uimista. Tämä vähentää heidän ihonsa omaa UV-suojaa ja pyyhkii pois osan UV-suodattimista. Jotta aurinkosuojataso pysyy yllä mahdollisimman pitkään, lapsille tarkoitetut voiteemme ja suihkeemme ovat erittäin vedenkestäviä.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Ethylhexyl Triazone,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Isopropyl Palmitate,C12-15 Alkyl Benzoate,Dibutyl Adipate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate,Methylpropanediol,Glyceryl Stearate,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Glycerin,Chamomilla Recutita Flower Extract,Tocopheryl Acetate,Hydroxypropyl Starch Phosphate,Microcrystalline Cellulose,C18-38 Alkyl Hydroxystearoyl Stearate,Copernicia Cerifera Cera,Hydrogenated Rapeseed Oil,Silica Dimethyl Silylate,Cetyl Palmitate,Xanthan Gum,Sodium Stearoyl Glutamate,Trisodium EDTA,Ethylhexylglycerin,Hydroxyacetophenone,Cellulose Gum,Sodium Hydroxide,Caprylyl Glycol,Maltodextrin,Sodium Chloride

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Rekommenderad mängd för barn är 20ml. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av lek, bad och familjetid! Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900602008

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan