Sisältöön
Mavala

Mavala 10ml Mava Flex Nail Serum vahvistava seerumi kynsille

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin1kappale
21,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kynnet voivat olla hyvin kuivat, kovat ja hauraat ulkoisten kuivattavien tekijöiden vuoksi. Esim. altistuminen pesuaineille, veden kanssa työskentely, auringon pitkäaikainen vaikutus, kuiva sisäilma yms. tai sisäisten tekijöiden takia esim. ikä, ruokavalio ja perintötekijät. Tehoseerumin avulla saadaan kynsilevyille optimaalinen kosteustasapaino. Tehoseerumi kosteuttaa ja vahvistaa kynsiä sekä ylläpitää niiden joustavuutta. Se myös lujittaa sellaisten kynsien rakennetta, jotka ovat hyvin hauraat tai kärsineet erilaisista kuivattavista tuotteista tai muista ulkoisista tekijöistä.

Tuoteinfo:

Levitä seerumia puhtaalle kynnelle. Hiero tuotetta huolellisesti koko kynnen alueelle ja anna sen imeytyä. Ennen manikyyrin jatkamista poista ylimääräinen seerumi kynsiltä kasvopaperilla. Seerumia voi käyttää 1-2 kertaa viikossa puhtaille kynsille, ihanteellisimmin iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jolloin se saa vaikuttaa perusteellisesti yön ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua), Glycerin, Alcohol Denat., Sodium PCA, Urea, Glycine, Trehalose, Phenoxyethanol, Calcium Pantothenate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Triacetin, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-51, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citral, Limonene.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7618900998018

Arviot (1)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SeikkisVahvistettu osto

    Kosteuttava

    Kynnet haprastuvat tavallista enemmän käsidesien takia. Kosteuttaa hyvin niin kynnet eivät lohkeilee niin helposti

Ladataan