Sisältöön
Mavala

Mavala 10ml Mavadry pikakuivattaja

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin4kappaletta
13,50 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kuivattaa lakkauksen hetkessä kosketuskuivaksi ja viimeistelee sen upealla kiillolla. Suojaa lakkausta ja syventää sen väriä.

Tuoteinfo:

Levitä MAVALA värilakan päälle kerros MAVALA päällyslakkaa ja lisää kerros Mavadry –pikakuivattajaa. Anna kuivua minuutin ajan, minkä jälkeen lakkaus on kosketuskuiva.

Tuotetiedot
Ainesosat

Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Butyl Acetate, Cellulose Acetate Butyrate, Acrylates Copolymer, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Sucrose Benzoate, Triphenyl Phosphate, Nitrocellulose, Etocrylene, Isopropyl Alcohol, Benzophenone-1, Dimethicone, Violet 2 (CI 60725), Red 17 (CI 26100).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7618900918061

Arviot (4)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Marki57Vahvistettu osto

    Huippuluokan pikakuivattaja!!

    Olen käyttänyt tätä tuotetta siitä asti, kun törmäsin siihen ensimmäisen kerran eli vuosia, vuosia sitten. Se kuivattaa kynsilakan hetkessä ja antaa lisäksi uskomattoman kiillon. Kynsilakka myös kestää paremmin kuin ilman tätä ihanaa tuotetta.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Eija 65 v

    Ihan paras

    En tulisi toimeen ilman tätä

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Ulpukka69Vahvistettu osto

    Täyttää tarpeen erinomaisesti!

    Tuote tuttu ennestään ja on alusta pitäen täyttänyt odotukset. Lisää värilakan kestävyyttä. Lisäilona tulee kaunis kiilto.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Maija SVahvistettu osto

    Tuiki tarpeellinen tuote

    Olen kauan sitten tutustunut vastaavaan tuotteeseen jalkahoidossa ja olisin voinut ostaa sellaisen silloin, mutta koin että hinta oli kovin korkea hyötyyn nähden. Nyt yllätyin, miten edullinen Mavala-tuote oli ja tuntuu olevan riittoisa. Tuotteella on minulle kova tilaus, en millään malttaisi odottaa varpaiden kynsilakan kuivumista, varsinkin näin talvisaikaan tekisi mieli vetää villasukat jalkaan aika pian. Mavala-valmiste kuivattaa ja kuivuu tosi nopeasti, antaa kauniin ja kestävän kiillon kynsilakalle.Käytän sormien kynsiin useita kertoja viikossa, kun joudun hauraskyntisenä lakkaamaan kynsien kärkiä värittömällä lakalla, tässäkin tarkoituksessa Mavala-tuote viimeistelee lakkauksen nopeasti kestäväksi.

Ladataan