Sisältöön
Kiss

Kiss Lash Couture Faux ripsienpidennys 60 tupsua

14,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Jokainen tupsu sisältää 20 ripsikuitua eri pituuksilla. Litteä ja leveä kiinnityskohta tekee kiinnityksestä nopean ja helpon, tupsut muodostavat aukottoman kiinnityksen. Suippopäinen leikkaus antaa ripsikuiduille luonnollisen ulkonäön. Lopputuloksena on runsaat ja kuohkeat, luonnollisen näköiset ripset.

Tuotetiedot
Muut ominaisuudet

- Jokainen tupsu sisältää 20 ripsikuitua eri pituuksilla. Litteä ja leveä kiinnityskohta tekee kiinnityksestä nopean ja helpon, tupsut muodostavat aukottoman kiinnityksen. Suippopäinen leikkaus antaa ripsikuiduille luonnollisen ulkonäön. Lopputuloksena on runsaat ja kuohkeat, luonnollisen näköiset ripset.

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

KISS PRODUCTS INC

Käyttöohjeet

Käyttö: Irrota tupsu varovasti alustasta pinsettiä käyttäen. Kasta tupsun litteä kiinnitysosa ripsiliimaan. Kiinnitä tupsu luonnollisien ripsien tyveen, niin että liimapinta ei kosketa luonnollisia ripsiä.
Kiinnitykseen suositellaan käytettäväksi Kiss Individual Lash Adhesive – ripsitupsuliimaa.

Att använda: ta försiktigt bort tofs från basen med hjälp av pincetten. Doppa Pompom platt rem på ögonlocket. Fäst en tofs till basen av de naturliga ögonfransarna, så att den adhesiva ytan inte vidrör de naturliga ögonfransarna.
För fastsättning, rekommenderas att använda Kiss Individual Lash lim-mascara med en tofs lim

Tuotekoodi

0731509735574

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita