Sisältöön

S-Etukortilla –20 %: Naiset, Miehet, Koti

Kiss

Kiss Strip Lash Glue ripsiliima kirkas 7g

tuotteen arvosana 3.4/5

Siirry arvioihin13kappaletta
7,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Irtoripsiliima kiinnittää ripset kestävästi ja tarkasti. Sisältää luonnollista ja hoitavaa aloe veraa. Dermatologisesti testattu, ei sisällä formaldehydiä.

Tuotetiedot
Ainesosat

INGREDIENTS Rubber Latex, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer, Water (Aqua), Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Hydroxypropylcellulose, Butylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Triethanolamine, Carbomer, Fragrance (Parfum), Citral, Citronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Formaldehydivapaa, dermatologisesti testattu lateksi ripsiliima. Sisältää Aloe Veraa.

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Valmistaja

KISS PRODUCTS INC

Käyttöohjeet

Aseta ripsi luonnollisen ripsen päälle tarkistaaksesi istuvuuden. Lyhennä tarvittaessa, jos nauha on liian pitkä. Levitä liimaa ripsinauhaan, odota 30s, että liimasta tulee hieman tahmeaa. Aseta ripset ripsirajaa pitkin. Pidä paikoillaan, kunnes liima on täysin kuivaa.

Placera fransen ovanpå dina naturliga frans för att kontrollera passformen. Förkorta om fransen är längre än ögats linje. Applicera lim på fransbandet, vänta 30s för att limmet ska bli litet klibbigt. Placera fransar längs franslinjen. Håll tills limmet är helt torrt.

Säilytys

huonelämpötilassa

rumstemperatur

Tuotekoodi

0731509604887

Arviot (13)

tuotteen arvosana 3.4/5

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    HepakemistiVahvistettu osto

    Hirveetä rahan hukkausta

    Ostin koska ei ollu muuta vaihtoehtoa. Todella huonoa. toisessa ripsessä meni puol tuntia kuivua, ja toinen taas kuivu kymmenes sekunnis eikä pysyny sit yhtää päässä, toinen oli sen vartin sit päässä ja tippus poies. !!!ÄLKÄÄ OSTAKO!!!

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Ripset mintissäVahvistettu osto

    Ripsiliima

    Olen käyttänyt tätä tuotetta jo 3 vuotta. Edellinen kommentoija koki ettei liima pidä ripsiä paikoillaan, mutta minulla on pysynyt jopa vuoristoradassakin ripset paikoillaan. Ripset on kuitenkin silti helppo irroittaa, koska liima sisältää lateksia.

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    VitutusVahvistettu osto

    Ei pysy ripset kiinni

    Jopa prismast saatava 4€ ripsiliima on parempi kuivuu tosi hitaasti ja ei pysy 5h pidempää ja tossa ajas lähtee kulmista

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    mumi 99Vahvistettu osto

    ripset pysyy ja helppo ottaa pois.

    Olen käyttänyt tätä liimaa monien ripsien kanssa, koska en käytä niitä pieniä liimoja, jotka ovat eri ripsien mukana. Ostin tyttärentyttärelleni vanhojen tansseihin Kissín ripset ja Kissin liiman, koska se on mielestäni paras. Ei ärsytä silmiä lainkaa ja pysyy!

  • asiakkaan antama arvosana 1/5

    Kiireinen meikkaajaVahvistettu osto

    Ei.... Ei.

    Liima$196 En sanoisi tätä liimaksi. Ensinnäkin se ei kuivu, ja jos kuivuu siihen menee puoli tuntia. Kenelläkään irtoripsien käyttäjällä ei ole aikaa odotella josko tämä maito kuivaisi joskus edes hieman tahmeammaksi, että sillä voisi ripset silmiinsä laittaa. Kuvailisin tätä erikeepperiksi, mutta silmille: kestää ikuisuus kuivua.