Sisältöön
Kiss

Kiss Looks So Natural Trio ripsitupsut 30kpl

9,90 €

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ripsitupsut, jotka kiinnität helposti ja nopeasti. Muotoiltu tuotepohja on kätevä pitää kädessä ja helpottaa käyttöä. Pohjassa myös siisti ja käytännöllinen liima"tasku" joka helpottaa liiman annostelua.

Tuotetiedot
Ainesosat

GREDIENTS Adhesive: Alcohol Denat., Methoxyisopropyl Acetate, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Water (aqua), Denatonium Benzoate.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Kevyet ja tuuheat ripset jotka ovat valmistettu luonnollisesta materiaalista 100 prosenttinen premium luokan hius, ei ylijäämää. Pakkaus sisältää ripsiliiman - vedenkestävä, lateksivapaa ja tuoksuton , sekä esitteen jossa suomenkieliset käyttöohjeet.

Valmistaja

Kiss Products Inc

Käyttöohjeet

Käytä pinsettejä ja kastele Trio tupsujen päät ripsiliimaan. Odota 30s, että liimasta tulee hieman tahmeaa. Aseta ripset ripsirajaa pitkin kiinni omiin ripsiisi. Pidä paikoillaan, kunnes liima on täysin kuivaa. Katso tarkemmat ohjeet pakkauksen sisältä.

Med hjälp av ett par pincett doppar Trio frans i lim och väntar 30-talet på att limmet ska bli något klibbigt. Placera Trios längs franslinjen för att hålla dig till dina naturliga fransar. Håll tills limmet är helt torrt. Se mer exakta instuctions inuti förpackningen.

Säilytys

huonelämpötilassa

rumstemperatur

Tuotekoodi

0731509597769

Arviot