Sisältöön
Sana-sol

Sana-sol C-vitamiini 500mg tabletti ravintolisä 180tabl

10,65 €
0,06 €/kpl

Myymäläsaatavuus

  • Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksesta
  • Ilmainen palautus 30 päivää
  • Osamaksu alkaen 5,00 €/kk
  • Asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %

Tuotekuvaus

Sana-sol C-vitamiini 500mg on vahva C-vitamiinitabletti. Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä vuoksi tabletti on helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Tablettimuoto on kliinisesti testattu. Sana-sol Vahva C-vitamiini 500 mg sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä lisää raudan imeytymistä. Suositeltava vuorokausiannos 1 tabletti vuorokaudessa. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii vegaaneille. Purkki on valmistettu osittain kierrätysmuovista. Kierrätä muovina. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

C-vitamiini, täyteaineet (dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), maltodekstriini, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat). Laktoositon ja gluteeniton.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos aikuisille: 1 tabletti päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

5702071381341