Sisältöön
Sana-sol

Sana-sol Vegaani Monivitamiini-kivennäisainetabletti ravintolisä 150tabl

11,00 €8,80 €
0,07 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sana-Sol Vegaani Monivitamiini on vegaaniseen ja myös kasvisruokavalioon suunniteltu monivitamiini-kivennäisainetabletti. Tabletti on mantelinmuotoinen, minkä vuoksi tabletti on helpompi niellä kuin pyöreä tabletti. Tablettimuoto on kliinisesti testattu. Tuotteessa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia. Sisältää suojaravintoaineita, joiden riittävään saantiin vegaanin tai kasvissyöjän tulee kiinnittää huomiota. Mukana ovat tärkeät B12-vitamiini, D-vitamiini, kalsium, rauta, jodi, seleeni, sinkki ja B2-vitamiini. Se sisältää myös A-, E- ja C-vitamiineja sekä B1-, B3-, B5- ja B6-vitamiineja. Purkki on valmistettu osittain kierrätysmuovista. Kierrätä muovina. Sokeriton, laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuotetiedot
Ainesosat

Kivennäisaineet (kalsium, rauta, sinkki, jodi, seleeni), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, kalsiumfosfaatti, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), vitamiinit (C-vitamiini, E-vitamiini, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, riboflaviini, tiamiini, A-vitamiini, D-vitamiini (D2), B12-vitamiini), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli, rasvahappojen sakkaroosiesterit, talkki, karnaubavaha), riisitärkkelys, värit (rautaoksidit ja –hydroksidit, klorofylliinikuparikompleksit). Sopii vegaaneille. Sokeriton, laktoositon ja gluteeniton.

Mineraler (kalcium, järn, zink, jod, selen), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, kalciumfosfat, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), vitaminer (C-vitamin, E-vitamin, niacin, pantotensyra, B6-vitamin, riboflavin, tiamin, A-vitamin, D-vitamin (D2), B12-vitamin), ytbehandlingsmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylcellulosa, polyetylenglykol, sackarosestrar av fettsyror, talk, karnaubavax), risstärkelse, färgämnen (järnoxider och -hydroxider, kopparkomplex av klorofylliner). Passar veganer. Sockerfri, laktosfri och glutenfri.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Ravintoarvoilmoitus/Näringsdeklarationannos/dos
Kalsium/Kalcium240 mg
Rauta/Järn14 mg
Jodi/Jod150 μg
B3-vitamiini (Niasiini)/Niacin16 mg
B5-vitamiini (Pantoteenihappo)/Pantotensyra6 mg
B2-vitamiini (Riboflaviini)/Riboflavin1.4 mg
Seleeni/Selen55 μg
Tiamiini/Tiamin1.1 mg
A-vitamiini/Vitamin A500 μg
B12-vitamiini (Kobalamiini)/Vitamin B1210 μg
B6-vitamiini (Pyridoksiini)/Vitamin B61.4 mg
C-vitamiini80 mg
D-vitamiini25 μg
E-vitamiini12 mg
Sinkki/Zink10 mg
Alkuperämaa

Tanska

Valmistaja

Orkla Care Oy

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: 2 tablettia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Rekommenderad dygnsdos: 2 tabletter per dag. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten skall förvaras oåtkomligt för små barn.

Säilytys

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Produkten skall förvaras oåtkomligt för små barn.

Tuotekoodi

5702071382799

Arviot (1)

arvosana4/5

  • arvosana4/5

    Mossababe

    Pisara vitamiinit

    Mitä nyt vitamiineista voi sanoa :D tässä on kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet mitä itse haluan purkista saada. Ainut miinus päiväannoksesta (2tabl.)

Ladataan