Sisältöön
3+1 PÄIVÄÄ

Friggs B-Active 8 eri vitamiinia säästöpakkaus 3x20 kpl

7,00 €9,80 €
0,12 €/kpl(0,16 €/kpl)
Alin hinta 30 pv. 8,90 €

Myymäläsaatavuus

Saatavilla55 myymälässä

Tuotekuvaus

B-Active B-vitamiini poretabletti aktiiviseen elämään! Virkistävä appelsiinin maku. Maidoton, gluteeniton ja vegaaninen.

Kiireinen elämäntapa, stressi tai runsas fyysinen aktiviteetti asettavat elimistön rasitukselle. Silloin se tarvitsee enemmän vitamiineja ja kivennäisaineita kuin muulloin. Raikkaan appelsiinin makuinen, vahvoja vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävä B-active porevitamiini auttaa elimistöä selviämään fyysisistä ja psyykkisistä rasituksista sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

B-active sisältää 12 vahvaa vitamiinia B-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa Kalsium on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Ainesosat

Happamuudensäätöaineet (sitruunahappo, Natriumvetykarbonaatti), L-askorbiinihappo, Kalsiumkarbonaatti, Täyteaine (sorbitoli), Paakkuuntumisenestoaine (polyetyleeniglykolit), Magnesiumoksidi, Täyteaine (maltodekstriini), Nikotiimiamidi, Makeutusaine (asesulfaami-k ), Sinkkisitraatti, Kalsium-d-pantotenaatti, Tiamiinihydrokloridi, Luontaiset Aromit (appelsiini, Lime), Riboflaviini, Pyridoksiinihydrokloridi, Väri (punajuuriväri), Stabiointiaine (arabikumi), Pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini, Magnesiumkarbonaatti, Syanobalamiini.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Käyttöohjeet

Suositeltava vuorokausiannos: Aikuiset ja yli 7-vuotiaat: 1 poretabletti liuotettuna lasilliseen kylmää vettä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Sisältää makeutusainetta.

Säilytys

Ei lasten ulottuville. Sulje korkki hyvin.

Tuotekoodi

6430012053505