Sisältöön
Garnier

Garnier Ambre Solaire Over Makeup super UV aurinkosuojasumute kasvoille SK50 75ml

tuotteen arvosana 4.3/5

Siirry arvioihin3kappaletta
12,90 €10,30 €
172,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Aurinkosuojasumute kasvoille suojaa herkkää ihoa auringossa. Suihke on erityisesti kehitetty vaalealle ja herkälle kasvojen iholle. Kosteuttaa ihoa koko päivän. KÄYTTÖOHJEET: Liiallinen auringolle altistuminen on vakava terveysuhka. Pidä vauvat ja pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen auringossa oleskelua. Levitä tuotetta usein ja runsaasti, vähintään kämmenellinen, suojatehon säilyttämiseksi erityisesti uimisen, hikoilun tai kuivaamisen jälkeen. Jos tuotetta käytetään suositeltua määrää vähemmän, suojateho pienenee merkittävästi.

Tuotetiedot
Ainesosat

BUTANE, AQUA / WATER, HOMOSALATE, OCTOCRYLENE, GLYCERIN, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, DICAPRYLYL CARBONATE, NYLON-12, DIISOPROPYL SEBACATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, p-ANISIC ACID, CYCLOHEXASILOXANE, TOCOPHEROL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, PEG-32, PEG-8 LAURATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, TRIETHANOLAMINE, POLYGLYCERYL-6 POLYRICINOLEATE, POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE, PENTYLENE GLYCOL, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE, SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, PARFUM / FRAGRANCE. FIL C193064/1

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Aurinkosuojasumute kasvoille suojaa herkkää ihoa auringossa. Suihke on erityisesti kehitetty vaalealle ja herkälle kasvojen iholle. Kosteuttaa ihoa koko päivän.

Alkuperämaa

Ranska

Valmistaja

L'Oréal Finland Oy

Tuotekoodi

3600541992559

Arviot (3)

tuotteen arvosana 4.3/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    LadyVahvistettu osto

    Kätevä käyttää ja kuljettaa mukana. Helppo lisätä

    Kyllä vain. Olen ollut tyytyväinen.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    AnnupppVahvistettu osto

    Hyvä meikin päälle

    Helppo käyttää meikin päälle ja suojaa ihoa.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    MariVahvistettu osto

    Kevyt ja hyväntuoksuinen

    Ostin n. kuukausi sitten. On ollut riittoisa lähes päivittäisessä käytössä. Kevyt ja raikkaan tuntuinen kasvoilla, mieto ja hyvä tuoksu. Suosittelen.