Sisältöön
LV

LV 150ml SPF30 Aurinkovoide, erittäin vedenkestävä

tuotteen arvosana 5/5

Siirry arvioihin1kappale
12,90 €
86,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hajusteeton ja väriaineeton aurinkovoide on helposti levittyvä ja imeytyvä aurinkovoide kasvoille ja vartalolle. Herkälle iholle sopiva aurinkovoide kosteuttaa ja hoitaa ihoa, ja antaa korkean SPF30 suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Erittäin vedenpitävä koostumus. Kehitetty yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Glycerin, Diethylhexyl Butamido Triazone, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crossopolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

Levitä aurinkovoidetta runsaasti (kourallinen) kasvoille ja vartalolle hyvissä ajoin ennen aurinkoon menemistä. Lisää aurinkovoidetta säännöllisesti, erityisesti uimisen, hikoilun tai pyyhekuivauksen jälkeen. Anna tuotteen imeytyä kunnolla levittämisen jälkeen.

Applicera rikligt (en handfull) i ansiktet och på kroppen i god tid innan du går ut i solen. Tillsätt solkräm regelbundet, speciellt efter bad, svettning eller handdukstorkning. Låt produkten absorberas ordentligt efter applicering.

Tuotekoodi

6414504786621

Arviot (1)

tuotteen arvosana 5/5

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    heleena52Vahvistettu osto

    Loistava voide

    Ostin tuotteen siksi kun on tuoksuton, olen allerginen tuoksuille, joten tämä voide sopii loistavasti kasvoille myös. Hyvin kesti vedessä ei tarvinnut heti lisätä voidetta. Loistavaa koska näin saa hyvän suojan myös vedessä sekä saa nauttia ihanasti rantaelämästä, kun ei tarvitse koko aikaa olla lisäämässä voidetta.