Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 200ml Protect & Moisture Sun Spray SK30 -aurinkosuojasuihke

15,90 €
79,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Protect & Moisture Sun Spray SK30 -aurinkosuojasuihke sisältää erittäin tehokkaan UVA/UVB-suodattimia, joiden suhde on ihon suojauksen kannalta optimaalinen. Suojakerroin 30. Antaa luotettavan ja pitkäkestoisen suojan palamiselta ja ehkäisee ihon ennenaikaista vanhentumista sekä aurinkoallergioita. Vedenkestävä ja hoitava voide syväkosteuttaa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti sekä vahvistaa ihon omaa mikrobiomia. Imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa tahmeaksi. Dermatologisesti testattu.

-> Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäkestoisesti
-> Auttaa ehkäisemään auringoallergian riskiä
-> Erittäin tehokas UVA/UVB-suoja
-> Suojaa välittömästi ihoa auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta
-> Vedenkestävä, ihon omaa mikrobiomia vahvistava koostumus

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia.
-> 95% kierrätetystä muovista valmistettu pakkaus (pois lukien korkki ja pumppu)

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Isopropyl Palmitate,Glycerin,Ethylhexyl Salicylate,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Dibutyl Adipate,Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate,Ethylhexyl Triazone,Glyceryl Stearate,Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,Tocopheryl Acetate,Hydrogenated Rapeseed Oil,Copernicia Cerifera Cera,Cetyl Palmitate,Sodium Stearoyl Glutamate,Microcrystalline Cellulose,Xanthan Gum,Cellulose Gum,Caprylyl Glycol,Phenoxyethanol,Trisodium EDTA,Sodium Hydroxide,Sodium Chloride,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Anise Alcohol,Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- NIVEA SUN Protect & Moisture Sun Spray SK 30 -aurinkosuojasuihke sisältää erittäin tehokkaan UVA/UVB-suojan. Suojaa ihoa välittömästi palamiselta ja ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta. Suojakerroin 30. Ehkäisee aurinkoallergian riskiä. Vedenkestävä. Imeytyy nopeasti, ei jätä ihoa tahmeaksi. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Älä suihkuta suoraan kasvoille. Levitä runsaasti iholle ennen auringolle altistumista. Lisää säännöllisesti varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle.

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Undvik inandning Aplicera rikligt. Rekommenderad mängd för vuxen är 30ml. Låt solkrämen torka helt på huden innan kontakt med textilier. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av solen men var försiktig, även när du använder solkräm. Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005900370617