Sisältöön
Palmolive

Palmolive Naturals Milk & Honey suihkusaippua 250 ml

2,20 €
8,80 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Koe ylellinen ja hoitava suihkukokemus käyttämällä kasvimaidosta valmistettua Palmolive Naturals Milk & Honey -suihkusaippuaa, jonka luonnon inspiroima ja 95% luonnollisia ainesosia sisältävä* koostumus jättää ihosi pehmeän tuntuiseksi ja kosteutetuksi. Se sisältää pähkinästä valmistettua kosteuttavaa maitoa ja hunaja-uutetta, joka myös antaa sille ihastuttavan, hunajaisen tuoksun. Tuote on dermatologisesti testattu ja pH-neutraali, jotta se olisi mahdollisimman hellävarainen ihollesi. Olemme sitoutuneet luonnon hyvinvointiin, kestävään kehitykseen ja vastuulliseen hankintaan** ja siksi suihkusaippuamme koostumus on 95% biohajoava ja pullon voi kierrättää.

*Vesi ja luonnollisesti hankitut raaka-aineet, joita on käsitelty mahdollisimman vähän.
**www.colgatepalmolive.com/committed-to-responsible-sourcing

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Coco-Glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Glyceryl Oleate, Glyceryl Stearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Honey, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Sisältää maitoproteiineja ja hunajan uutetta. Sen samettinen koostumus auttaa kosteuttamaan ihoasi ja jättää sen pehmeän tuntuiseksi. Dermatologisesti testattu.

Alkuperämaa

Italia

Valmistaja

Colgate-Palmolive Finland Oy

Käyttöohjeet

Säästä vettä - sulje suihku saippuoinnin ajaksi

Spara vatten - stäng duschen medan du applicerar duschgelen

Tuotekoodi

8714789732879

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita