Sisältöön
Vivania

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle hyaluronihappotabletti 60 tabl

tuotteen arvosana 4/5

Siirry arvioihin2kappaletta
29,50 €
0,49 €/kpl

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hyaluronihappo on kehon tuottama luontainen aine, jota muodostuu ravinnon hiilihydraateista sidekudoksessa ja rustosoluissa. Hyaluronihapon määrä elimistössä vähenee iän myötä, koska sen valmistukseen vaadittava entsyymitoiminta heikentyy. Ihon vedensitomiskyky, täyteläisyys ja kimmoisuus vähenevät. Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon vettä, joka kohottaa ja antaa iholle uutta kiinteyttä. Vivania-tabletit sisältävät korkealaatuista hyaluronihappoa mikrokapseloituna, mikä takaa hyaluronihapon tehokkaan imeytymisen. Vivania ravitsee ja kiinteyttää ihoa sisältä päin sekä estää ihon veltostumista. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Ainesosat

Paakkuuntumisenestoaineet mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Maissitärkkelys, Hyaluronihappo (ei-eu), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Klumpförebyggande medel mikrokristallinisk cellulosa, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, Majsstärkelse, Hyaluronsyra (ej-eu), Ytbehandlingsmedel magnesiumsalter av fettsyror

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Muut ominaisuudet

- Vivania-tabletit sisältävät korkealaatuista hyaluronihappoa mikrokapseloituna, mikä takaa hyaluronihapon tehokkaan imeytymisen.

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Hankintatukku Oy

Käyttöohjeet

Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Annostusta ei saa ylittää.

Dosering: 1 tablett 2 gånger per dag. Doseringen får ej överskridas.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

6428300001994

Arviot (2)

tuotteen arvosana 4/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    SuippisVahvistettu osto

    Hyvä silmilleni

    Olen käyttänyt tätä nyt puolisen vuotta kollegani suosituksesta silmieni kuivuuden vähentämiseksi, koska olen huono käyttämään silmätippoja kuin kerran päivässä ja mielestäni on auttanut. Jos siitä on iholle ja muualle myös apua, se on vaan plussaa +++ mielestäni ihonikaan ei ole niin kuiva.

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    EsikkoVahvistettu osto

    Vivania hyaluronihappotabletit kosteuttavat ihoa.

    Ihoni on pehmeämmän ja kosteamman tuntuinen, kun olen pari viikkoa käyttänyt Vivania Skin Beayty& Anti Wrinkle hyaluronitabletteja.