Sisältöön
NIVEA

NIVEA SUN 200ml Intense Bronze Sun Lotion SK 6 -aurinkosuojavoide

10,90 €
54,50 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NIVEA SUN Intense Bronze Sun Lotion SK 6 -aurinkosuojavoide edistää kauniin, kullanruskean rusketuksen syntymistä ja pidentää sen kestoa! Suojakerroin 6. Sopii päivettyneelle, aurinkoon jo tottuneelle iholle. Suojaa ihoa palamiselta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Voide sisältää karoteeniuutetta ja kosteuttavaa E-vitamiinia, joka kosteuttaa sekä suojaa ihoa ja sen luonnollista rakennetta. Hoitava koostumus kosteuttaa ihoa ja pitää sen pehmeänä ja on vedenkestävä. Dermatologisesti testattu.

-> Karoteeniuutetta sisältävä kevyt koostumus edistää syvän, kullanhohtoisen rusketuksen syntymistä
-> UVA/UVB-suoja suojaa ihoa välittömästi palamiselta sekä ennenaikaiselta vanhenemiselta
-> Helposti levittyvä vedenkestävä koostumus
-> Hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä pehmen ja kimmoisan
-> Saa rusketuksen kestämään pidempään

Hyväksi iholle, hyväksi ympäristölle!
-> 90% biohajoava koostumus
-> Vesistöjä kunnioittava koostumus ei sisällä Octinoxate-, Oxybenzone- ja Octocrylene- UV-suodattimia, eikä mikromuovia

Aurinkosuoja vs ruskettuminen?
Monet uskovat, että korkean suojakertoimen (SPF) aurinkovoide estää ruskettumista – ja käyttävät sen sijaan alhaisemman suojakertoimen tuotteita tai jättävät aurinkosuojatuotteen laittamatta kokonaan. Rusketut kuitenkin ihan yhtä hyvin aurinkosuojatuotetta käyttäessäsi kuin ilman. Myös korkeamman suojakertoimen tuotteita käyttäessäsi. Se voi kestää kuitenkin hieman pidempään, varsinkin korkeamman suojakertoimen kanssa, mutta on hellävaraisempaa ihollesi. Korkean suojakertoimen tuotteet suojaavat auringonpolttamilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta ihon ennenaikaiselta vanhenemiselta.

Miksi auringolta suojautuminen on niin tärkeää?
Auringolta suojaamisesta ei voi ikinä muistuttaa liikaa. Kukapa ei haluaisi nauttia kesästä, olla auringossa ja saada ihanan päivetyksen iholle, mutta se on hyvä tehdä turvallisesti. Auringolta kannattaa suojautua, sillä ihon palaminen altistaa ihosyöville. Iholle jää muistijälki jokaisesta palamisesta ja se vaurioituu säteilystä pikkuhiljaa vuosien saatossa. UV-säteily myös vanhentaa ja kuivattaa ihoa sekä altistaa maksaläiskille. Riittävällä suojautumisella eli vaatteilla, suojakerrointuotteilla ja aurinkolaseilla pystymme viettämään aikaa auringossa turvallisin mielin. Rusketuskin säilyy iholla pidempään, kun se on hankittu maltillisesti palamatta sekä ihon kosteutuksesta huolehtimalla.

Miten vedenkestävä määritellään?
Euroopassa vedenkestävyyden testaukseen on olemassa vain yksi hyväksytty standardi, jonka on hyväksynyt Cosmetics Europe (kosmetiikka-alan yläorganisaatio). Tämän standardin mukaisesti kaikki vedenkestävät aurinkosuojatuotteemme on testattu ulkopuolisissa, itsenäisissä laitoksissa ja ne ovat läpäisseet vedenkestävyyden kriteerit. Testikäyttäjät kylpevät 2x20 min (vedenkestävä) tai 4x20 min (erittäin vedenkestävä) tuotteen käytön jälkeen, minkä jälkeen jäljelle jääneen aurinkosuojan tulee olla yli 50 % alkuperäisestä arvosta. Vedenkestävyys ei siis tarkoita sitä, että alkuperäinen aurinkosuoja kestää rajoittamattoman ajan.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua,Alcohol Denat.,Ethylhexyl Salicylate,Isopropyl Palmitate,Dibutyl Adipate,C12-15 Alkyl Benzoate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,Microcrystalline Cellulose,Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine,Glyceryl Stearate,Glycerin,Tocopheryl Acetate,Zea Mays Oil,Tocopherol,Hydroxypropyl Starch Phosphate,Copernicia Cerifera Cera,Hydrogenated Rapeseed Oil,Xanthan Gum,Cetyl Palmitate,Phenoxyethanol,Sodium Stearoyl Glutamate,Cellulose Gum,Caprylyl Glycol,Trisodium EDTA,Citric Acid,Sodium Chloride,Linalool,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Citronellol,Parfum,CI 40800

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Espanja

Valmistaja

Beiersdorf Oy

Käyttöohjeet

Levitä tuotetta runsaasti iholle ennen aurinkoon menoa ja lisää usein varsinkin uinnin ja pyyhekuivauksen jälkeen säilyttääksesi riittävän suojaustason. Liian vähäinen määrä aurinkovoidetta alentaa suojaustasoa merkittävästi. Vältä altistumista voimakkaalle keskipäivän auringolle ja liiallista oleskelua auringossa, ylialtistuminen auringolle aiheuttaa vakavan terveysriskin Pidä vauvat ja pikkulapset poissa suorasta auringonpaisteesta. Suojaa iho vaatteilla ja paljaaksi jäävä iho riittävän tehokkaalla aurinkosuojatuotteella. Vältä suoraa kosketusta tekstiilien ja kovien pintojen kanssa estääksesi niiden tahraantumisen. Kierrätä pakkaus muovina.

Rekommenderad mängd för vuxen är 30ml. Återapplicera ofta samt efter bad/svett/handdukstorkning. Njut av sol och värme! Återvinn förpackningen som plast.

Tuotekoodi

4005808445639