Sisältöön
Mavala

Mavala 10 ml Barrier-base coat - kosteuttava aluslakka

tuotteen arvosana 3.5/5

Siirry arvioihin2kappaletta
12,90 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kuivat ja hauraat kynnet ovat tavallista alttiimmat ulkoisille haitoille, kuten kolhuille ja veden kuivattavalle vaikutukselle. Mavala Barrier-Base Coat on kehitetty suojaamaan ja kosteuttamaan hauraita kynsiä, ehkäisten kynsien kuivumista, halkeilua, liuskoittumista ja katkeilua. Vesipohjainen koostumus sisältää kynsiä ravitsevia ainesosia, kuten kalsiumia, silkin aminohappoja sekä kynsille elintärkeää rakennusainetta, keratiinia. Barrier-Base Coat -aluslakka muodostaa kynsille suojaavan kerroksen, joka samalla ehkäisee kynsien värjäytymistä ja kellastumista kynsilakan vaikutuksesta.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua), Styrene/Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Tetrasodium Disuccinoyl Cystine, Calcium Pantothenate, Sodium Hydroxide, Ethylparaben, Propylparaben, Sodium Dehydroacetate, Saccharide Isomerate, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Simethicone, Polysorbate 65, Methylcellulose.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Sveitsi

Valmistaja

Berner Oy

Tuotekoodi

7618900904064

Arviot (2)

tuotteen arvosana 3.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    Susanna_

    Kestävä lopputulos

    Hyvä pohjustuslakka. Hoitaa kynttä ja antaa hyvän kestävyyden yhdessä muiden tuotteiden kanssa.

  • asiakkaan antama arvosana 3/5

    EikkuliVahvistettu osto

    Suojaava hoitolakka

    Olen käyttänyt vasta muutaman kerran, mutta ei niin hyvä, kuin yleensä Mavalan tuotteet. Vähän jäi kynnet tahmeaksi. Kun laittoi kynsilakan päälle, niin lakka lähti liuskoina pois.

Ladataan