Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tyylin asiantuntijan suosikit juhlakauteen

Tyylin asiantuntijamme Suvi Manninen on valinnut suosikkituotteensa tulevaan juhlakauteen. Tutustu Suvin vinkkeihin ja sukella juhlatunnelmaan.

Suvi Manninen

Myyntipäällikkö, Sokos Tampere Kauneus ja Emotionit,

Pirkanmaan Osuuskauppa

”Olen työskennellyt sekä Sokoksella että Sokos Emotioneissa 22 vuotta. Sokoksella olen työskennellyt niin muodin kuin kauneudenkin puolella. Parasta työssäni on alati muuttuva ja inspiroiva maailma niin tavaratalo- kuin erikoisliikekaupassakin. Rakastan auttaa asiakkaita löytämään oman tyylin yhdessä superammattilaisten eli työkavereideni kanssa.”

It Cosmetics Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ -meikkivoide

"Tällä monikäyttöisellä tuotteella jokainen saa luotua itselleen juhlakauden tasaisimman ihon, joka on luonnollisen kaunis. Tuote häivyttää ihohuokosia ja ihon epätasaisuuksia, samalla ihoa hoitaen. Vinkkinä voin kertoa, että parhaimman lopputuloksen saa levittämällä meikkivoiteen IT Cosmeticsin Heavenly Luxe -siveltimellä. Tämä on oma luottotuotteeni läpi vuoden, sillä laaja sävyvalikoima mahdollistaa oikean sävyn niin päivettyneelle iholle kesällä kuin talvi-ihollekin. Oma punakka ihoni vaatii suojaa, joten haluan, että meikkivoide antaa myös sitä – tämä on luottotuotteeni myös aurinkosuojan ja hoitavuuden takia. Tuote sopii kaikille ja kaikenlaisille ihotyypeille."

Lumene Pohjoinen kauneusjoulukalenteri 2023

"Ylellinen ja kotimainen kauneusjoulukalenteri sopii ilahduttamaan täydellisenä ja pitkäaikaisena lahjana, mutta se sopii myös itselle päivittäiseen hemmotteluun. Olen joka vuosi hemmotellut itseäni kauneusjoulukalenterilla, ja toisinaan olemme jakaneet luukkujen avaamiset kotona tyttärien kesken. Monipuoliset ja yllätykselliset tuotteet tuovat hemmottelua ja iloa pitkälle ajalle."

OPI Nail Lacquer Fall 23 -kynsilakat

"Lakatut kynnet viimeistelevät tyylin. OPI:n kynsilakat tekevät kynnen pinnasta helposti kauniin, ja ne ovat käytössä todella kestäviä. Erittäin laajasta sävyvalikoimasta jokainen löytää omaan tyyliin ja tilanteeseen sopivan vaihtoehdon. Itse haluan kynsituotteen, joka pysyy, ja OPI todella tarjoaa sellaisen. Lisäksi kynsilakka levittyy kuin unelma, antaen kauniin ja kiiltävän lopputuloksen. OPI:n valikoimasta löytyy sävy kuin sävy. Suosittelen näitä kynsilakkoja jokaiselle, joka haluaa huolitellut kynnet sekä kestävän lakan ominaisuudet."

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette -luomiväripaletti

"Meikki on leikkiä, ja tämä upea luomivärikokoelma antaa kaikki mahdollisuudet siihen. Sinä päätät, kuinka pehmeän tai rohkean tyylin haluat! Tällä luomiväripaletilla onnistut. Rakastan värejä – erityisesti sekoitella ja testata niitä, etenkin luomissa. Näissä luomiväripaleteissa yhdistyvät täydelliset sävyvalikoimat, joten vain taivas on rajana. Arvostan erityisesti näiden luomivärien pysyvää pigmenttiä. Suosittelen tätä palettia kaikille aloittelijasta ammattilaiseen – tämä on must have -tuote jokaisen meikkilaukussa."

NIVEA MEN Advent Calendar -joulukalenteri

"Myös miehet ansaitsevat hemmottelua! Tämä monipuolinen joulukalenteri sisältää tärkeimmät tuotteet miehen ihonhoitoon. Se on hauska lahja ja sopii kaiken ikäisille – esimerkiksi jakoon työporukan kesken."

Clinique Even Better Brightening Moisture Mask

"Kauniin ja heleän meikin salaisuus on hoidettu ja kosteutettu iho. Tämä tehokas voidenaamio tekee ihmeitä ennen meikkiä. Se kosteuttaa, tasoittaa ja ravitsee ihoa sekä palauttaa ihon heleyden. Naamio on yksi vakiotuotteistani, erityisesti ennen tärkeitä juhlia, sillä se tekee ihosta kauniin tasaisen pohjameikkiä varten. Tämä kulkee aina mukanani myös reissussa – nopea, mutta tehokas superkosteuttaja. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorelle iholle."

Kaiko Gia -korvakorut

"Nämä minimalistiset mutta näyttävät korvikset viimeistelevät asun arjessa ja juhlassa. Ne ovat näyttävät ja erittäin keveät koostaan huolimatta."

Vita Liberata Body Blur -vartalomeikki

"Ehdoton tuote juhlakauteen. Tällä ihmeitä tekevällä blur-voiteella tasoitat vartalon, dekolteen ja kasvojen pieniä epätasaisuuksia ja saat kauniin sileän lopputuloksen. Samalla hoidat ja kosteutat ihoa. Itse käytän tätä usein sukkahousujen sijasta tai sitten niiden kanssa – tuote tasoittaa kauniisti sävyeroja säärissä ja tuo niille heleän pinnan. Juhlameikissä sekoitan tätä tipan myös meikkivoiteeseeni tuomaan heleyttä kasvomeikkiin. Tuote sopii kaikille."