Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Tunnelmaa syksyiseen kotiin

Pentikin harmoniset tuotteet luovat syksyiseen kotiin miellyttävän tunnelman. Ajattomien klassikkokuosien lisäksi mukana on ripaus uutta. Minna Niskakankaan suunnitteleman Inkivääri-malliston värit ammentavat inspiraationsa suoraan pohjoisista metsistämme. Mukana ovat uuden paluun tekevä Inkivääri-kuosi, sininen kardemumma sekä uuden värityksen saaneet Vilja-tuotteet. Tutustu valikoimaan!

Osta kodintuotteita

Osta maljakoita ja ruukkuja

Osta makuuhuoneen tuotteita

Osta sisustustekstiilejä

Suosittu Inkivääri-kuosi on tehnyt paluun: syvänsininen muistuttaa mehukasta mustikkaa ja rauhallinen ruskea tuo mukanaan tuulahduksen jykevärunkoisten havupuiden havinaa. Pohjoisen metsistä inspiraationsa ammentanut Inkivääri-kuosi rauhoittaa kaikessa kodin sisutuksessa. Pujahda pitkän päivän päätteeksi laadukkaiden lakanoiden väliin ja kääriydy sohvalle pehmeän torkkupeiton alle.

Osta pussilakanoita

Osta vilttejä, huopia ja torkkupeittoja

Osta keittiö- ja kattaustekstiilejä

Uudista kotisi ilmettä vaihtelemalla tyynynpäällisiä. Valitse vuodenaikaan sopivat sävyt ja asettele tyynyt kauniisti esille sohvalle, nojatuoleille ja sängyn päälle. Olohuone ja oleskelutilat saavat täydennystä myös sisustukseen sopivilla maljakoilla ja tarjottimilla. Pentikin hillityt ja ajattomat kuosit istuvat täydellisesti syksyiseen värimaailmaan.

Osta sisustustyynyjä ja tyynynpäällisiä

Osta maljakoita ja ruukkuja

Osta tarjottimia

Sävy sävyyn rinnakkain roikkuvat kylpy- ja käsipyyhkeet, sisustukseen sopiva matto ja tason päälle aseteltu maljakko – vain muutamalla sisustuksen yksityiskohdalla luot kylpyhuoneesta ja saunatiloista kauniin keitaan aamu- ja iltarutiinien keskelle. Pentikin modernit tuotteet sopivat täydellisesti piristämään kylpyhuoneen tunnelmaa.

Osta pyyhkeitä

Osta kylpyhuoneen mattoja

Osta maljakoita ja ruukkuja