Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Vietä arkea tyylikkäästä kodista nauttien

On aika kääntää uusi sivu syksyä kohti. Kun ilmat viilenevät ja ulkona sumuinen hämärä kietoutuu kaiken ympärille, on ihana rauhoittua kotona. Silloin voi kääriytyä pehmeän viltin alle, asetella tyyny niskan taakse ja ottaa vaikka pienet torkut. Kynttilöiden tunnelmallisessa valossa on mukavaa hörppiä lämmintä juotavaa ja kuunnella sateen ropinaa. Oleellista on päästää irti suorittamisen pakosta. Saa hyvällä omallatunnolla vain olla.

Nauti kotisi ihanista uusista mukavuuksista Sokoksella ja verkkokaupassa sokos.fi!

Osta kodin tuotteita

Tunnelmallista valoa pimeyteen

Ota ilo irti hämärtyvien iltojen taiasta ja valaise kotia tunnelmallisilla kynttilöillä, lyhdyillä ja tuikuilla. Tuoksukynttilöillä tuot huoneeseen vastustamattoman tuoksun, joka tekee tavallisesta arki-illasta entistä ihanamman. Sulje silmät, keskity tuoksuun ja voit olla hetkessä keskellä taianomaista metsää, kukkaan puhkeavaa luontoa tai jouluista ihmemaata. Kynttilät, lyhdyt ja tuikut koristavat kotia muutenkin kuin lumoavalla liekillään – kauniit kynttilänjalat tai tuoksukynttilöiden lasipurkit ovat jo itsessään tyylikkäitä sisustuselementtejä.

Tutustu kynttilöihin ja kynttilätarvikkeisiin

Lisää pehmeyttä syksyn jokaiselle päivälle

Syksy tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia värikylläisestä ruskasta, mutta myös sateisista päivistä hyvällä omallatunnolla sisätiloissa. Pehmeät tyynyt, torkkupeitot ja matot tekevät kodista lämpöisen keitaan, johon on helppo käpertyä. Pehmeys ei rajoitu ainoastaan tekstiileihin – pyöreät ja kaarevat muodot innoittavat nyt myös kynttilänjaloissa, maljakoissa ja koriste-esineissä kietoen kodin kutsuvaan arjen estetiikkaan.