Sisältöön
Kuvassa nainen, jolla on kädessä piknkin kori, jossa on viltti sekä toisessa kädessä sisustustyyny. Kuvassa nainen, jolla on kädessä piknkin kori, jossa on viltti sekä toisessa kädessä sisustustyyny.

Sisustuksen kevätuutuudet

Näin kevään saapuessa kodin sisustus herää eloon uusien tekstiilien, astioiden ja koriste- esineiden myötä. Anna kevään raikkauden ja ilon näkyä kodissasi ja inspiroidu luomaan uniikki sisustus, joka heijastaa persoonallista tyyliäsi ja luo tilaan hyvän olon energiaa. Tutustu Sokoksen kevätuutuuksiin ja inspiroidu!

Osta kodin tuotteita

Osta kevään uutuuksia

Kuvassa Pentikin hiekka pyyhkeitä

Piristä kotia keväisillä tekstiileillä

Kotiin saapuvan kevään kunniaksi tekstiilivalikoimat kukoistavat raikkain värein ja kuvioin. Pehmeät tyynyt, värikkäät pussilakanat ja tyylikkäät pyyhkeet luovat kodikasta tunnelmaa, leikkisiä yksityiskohtia ja tuovat ripauksen keväistä iloa sisustukseen. Pentikin uusi Lumme- tyynynpäällinen kutsuu keväiseen rentoutumiseen, sen herkät kuviot ja raikkaat värit tuovat mukanaan luonnon lumon suoraan sisätiloihin. Yhdistele erilaisia tyynyjä luodaksesi persoonallisia kokonaisuuksia ja heijasta omaa tyylitajuasi kodin sisustuksessa.

Finlaysonin keväinen pussilakanasetti tarjoaa värikästä vaihtelua makuuhuoneeseen sekä kutsuu lepäämään ja unelmoimaan vehreistä niityistä ja keväisistä metsistä. Kylpyhuoneeseen puolestaan tuo piristystä ja ripauksen kevään aurinkoa Pentikin Hiekka-pyyhkeet. Oranssit sävyt hehkuvat raikkautta ja energisyyttä, luoden kylpyhetkistä mieltä nostattavia kokemuksia. Kietoudu pehmeiden pyyhkeiden ympärille ja nauti hetkestäsi kylpyhuoneen keitaassa.

Osta kylpyhuoneen tekstiilejä

Osta tekstiilejä makuuhuoneeseen

Osta tekstiilejä olohuoneeseen

Kuvassa Iittala Taika Sato -astioita

Taianomaisia ruokailuhetkiä

Kevään kattauksissa panostetaan leikkisyyteen ja koristeellisuuteen. Leikkisät yksityiskohdat ja koristeelliset kuviot tekevät ruokailuhetkistä taianomaisia ja kutsuvat nauttimaan yhdessäolosta. Iittalan Taika Sato -tuotesarjan astioilla luot kattauksen tyylikkäällä tavalla. Sarjan elegantit kuviot ja värikkäät yksityiskohdat tarjoavat silmäniloa ruokailuhetkiin ja juhlapöytiin. Valitse oma suosikkisi ja anna ruokailuhetkien loistaa taianomaisina.

Ripauksen leikillisyyttä ja iloa saat kattaukseen Pentikin Tuntu-kulhojen avulla. Niiden muotoilu ja värit tuovat ruokailuhetkiin hauskaa twistiä ja tekevät ruokailusta unohtumattoman kokemuksen. Yhdistele erilaisia astioita ja anna kattauksellesi persoonallinen leima. Kattauksen kruunaa Marimekon ikoninen Unikko-kuvio, joka juhlistaa 60-vuotista taivaltaan tänä vuonna. Sen värikkäät terälehdet ja rohkeat kuviot tuovat piristystä kattaukseen. Anna Unikon kukoistaa ruokapöydälläsi ja juhlista kevättä sen värikkäin sävyin.

Osta astioita

Osta Iittala Taika Sato -astioita

Osta Pentikin astioita

Osta Marimekon astioita

Marimekko Unikko 60 vuotta

Kuvassa Tyyni lasimaljakko kirjahyllyssä, jossa on kukka.

Keväisen kodin keskipisteet

Tuo kotiisi kevään raikkautta sesongin kukkien ja oksien avulla. Maljakot ja koriste-esineet luovat kodin sisustukseen viimeistellyn ilmeen. Korosta kotisi persoonallisuutta kauniilla maljakoilla ja koriste-esineillä, jotka kertovat tarinaa kevään kauneudesta. Lasse Kovasen suunnittelema Tyyni-lasimaljakko hehkuu kevään värikkyyttä ja raikkautta. Uusi turkoosi sävy kutsuu kevään virkistäviin tuuliin ja luo kodin tiloihin rauhallista harmoniaa. Sijoita maljakko näkyvälle paikalle ja anna sen tuoda sisustukseen uutta eloa ja energiaa.

Klaus Haapaniemen suunnittelema Taika Sato -maljakko puolestaan on kodin keskipiste ja veistoksellinen yksityiskohta sisustuksessa. Sen koristeelliset kuviot ja elegantti muotoilu luovat tilaan dramaattista kauneutta ja herättävät uteliaisuutta. Täytä maljakko keväisten kukkien tai oksien kanssa ja anna tilan täyttyä luonnon lumosta.

Osta maljakoita

Osta Pentikin tuotteita

Osta Iittalan tuotteita

Katso lisää uutuuksia: