Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Parhaimmat lahjavinkit

Kevät ja kesä tuovat tullessaan erilaisia merkkipäiviä ja juhlia. Tutustu parhaisiin lahjavinkkeihimme ja löydä täydellinen lahja äitienpäiväksi, valmistujaisiin tai häihin. Muista päivänsankaria esimerkiksi kauniilla korulla, ylellisellä kosmetiikalla, laadukkaalla tietokonesuojalla tai ajattomalla kotimaisella designilla.

Kauniita koruja jokaiselle

Klassinen ja tyylikäs koru sopii lahjaksi niin valmistujaisiin, äidille kuin hääjuhlaankin. Korun voi valita tulevan kantajansa tyylin mukaan – toinen arvostaa modernimpaa mallia ja toinen taas ajatonta kauneutta.

Osta koruja

Muista äitiä pehmeällä paketilla

Äiti ilahtuu varmasti pehmeästä paketista juhlapäivänä. Anna äidille lahjaksi perinteinen yömekko tai kesäisen kevyet luomupuuvilla-sukat.

Osta naisten muotia

Vastavalmistuneelle

Keväällä juhlitaan taas opintonsa loppuun saattaneita. Tulevan ylioppilaan voi yllättää juhlatyylin kruunaavalla klassisella ja laadukkaalla ylioppilaslakilla. Lahjaksi juhlapäivänä voi antaa tyylikkään ja käytännöllisen korkealaatuisesta nahasta valmistetun tietokonesuojan.

Osta miesten muotia

Osta ylioppilaslakkeja

Lahjaksi ylellistä kosmetiikkaa

Ylellinen kosmetiikkalahja kertoo saajalleen, että häntä arvostetaan ja halutaan hemmotella. Kääri pakettiin esimerkiksi kosteuttava seerumi tai raikastava päivävoide. Voit myös yllättää juhlakalun kevään ihanilla uutuustuoksuilla.

Osta kosmetiikkaa

Kotimaista muotoilua kotiin

Laadukkaat astiat tai kaunis maljakko ovat onnistunut lahjavalinta etenkin uuden elämänvaiheen edessä olevalle. Anna valmistujais- tai häälahjaksi esimerkiksi kotimaista designia, kuten Marimekon astioita tai klassinen Aalto-maljakko.

Osta kodin tuotteita