Sisältöön
alt="alt="

Näin korostat ja varjostat kasvot

Kiinnostaako kasvojenkohotus? Katso alta, kuinka Sokoksen asiantuntija Eerika demonstroi, miten varjostuksella ja poskipunalla kohotetaan kasvoja oikeaoppisesti – mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.

Katso kaikki Box of Emotions -sisällöt

Varjostus ja korostus

Sokoksen kosmetiikkaneuvoja Eerika antaa seuraavat vinkit varjostusta varten:

’’Mitä pienempi sivellin on, sitä tarkempaa työtä pääset tekemään.’’

’’Aina pystyy häivyttämään.’’

’’Vähemmän on enemmän.’’

Oikea paikka varjostukselle löytyy kätevästi siveltimen avulla. Eerika vinkkaa, että sijoittamalla siveltimen korvan yläosasta viistoon kohti suuta saat selville paikan, jossa varjostuksen olisi hyvä olla. Näin tuot kasvoille nostetta ja saat poskiluut nätisti näkyviin. Lisää valoa ja kontrastia saat kasvoille lisäämällä myös otsan hiusrajaan varjostuksen.

Eerika antaa myös ekstravinkin kaulan varjostukseen: ’’Tuodaan varjostustuote keskileuan alle ja viedään se ihan kaulaa pitkin alas, jolloin saadaan kaulaan pituutta.’’

Osta korostus- ja varjostustuotteita

Osta aurinkopuutereita

Osta meikkisiveltimiä ja -välineitä

Poskipunan levitys

Mihin poskipuna kannattaa levittää? Eerika neuvoo, että poskipunaa ei kannata levittää keskelle kasvoja, sillä silloin se korostaa helposti silmänalusia ja voi saada aikaan auringossa palaneen vaikutelman. ’’Sitä me ei haluta, vaan me halutaan korostaa meidän kasvojamme.’’

Eerikan vinkki poskipunan levitykseen on katsoa suoraan peiliin ja etsiä kohta, mihin silmän iiriksen ulkonurkka loppuu. Siitä lähdetään levittämään poskipunaa yläviistoon kohti ohimoita, ei yhtään keskemmälle.

Osta poskipunia

Osta meikkejä