Sisältöön
alt="alt="

Kestävän pohjameikin ABC

Sokoksen kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Eerika neuvoo, kuinka teet kestävän pohjameikin. Näillä vinkeillä saat luotua kasvoillesi pohjameikin, joka kestää aamusta iltaan läpi kaikkien rientojen. #passionproject

Katso kaikki Box of Emotions -sisällöt

1. Pohjustus

Eerika aloittaa meikkipohjan teon pohjustusvoiteella, mutta mainitsee, että kestävän meikkipohjan perusta on hyvä ihonhoito. Eerikalla on käytössään Diorin Forever Velvet Veil -meikinpohjustusvoide. Pohjustusvoiteen jälkeen hän levittää iholle meikkivoiteen meikkisienellä tuputellen, jolloin tuote kiinnittyy iholle hyvin.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

2. Peiteaine

Pohjustuksen jälkeen siirrytään peiteaineeseen. Videolla Eerika käyttää KVD Good Apple -peiteainetta. Hän suosittelee valitsemaan omaa ihon sävyä vaaleamman sävyn, jolloin peiteaine tuo kasvoille valoa sekä kirkastaa katsetta. Peiteaineen voi levittää meikkisienen kärkipäällä ja se kannattaa levittää kolmion muotoisesti kulmien väliin keskelle kasvoja.

’’Kestävässä meikkipohjassa on tärkeää se, että käyttää tuotteita, jotka on tarkoitettu pitkäkestoiseen meikkiin. Eli vedenkestäviä, pitkäkestoisia ja runsaspigmenttisiä tuotteita.’’

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

3. Meikkipohjan kiinnitys

Voidemaisten tuotteiden jälkeen on aika kiinnittää meikkipohja. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten irtopuuteri. Annostele puuteria purkin kanteen sopiva määrä ja levitä se esimerkiksi kolmion muotoisella puuterivipalla. Puuteria kannattaa ottaa ihan pieni määrä puuterivipan kärkeen sekä painella puuteri silmien alle ja rasvoittuville alueille. Puuterin jälkeen kasvoille suihkautetaan kosteuttavaa ja kiinnittävää meikinkiinnityssuihketta. Suihkeen jälkeen T-alueen voi käydä uudestaan läpi puuterilla.

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan