Sisältöön
Miesten raikkaaseen ja ajattomaan tyyliin kuuluvat pellavainen kauluspaita, hyvin hoidettu iho ja persoonaa kuvastava tuoksu.Miesten raikkaaseen ja ajattomaan tyyliin kuuluvat pellavainen kauluspaita, hyvin hoidettu iho ja persoonaa kuvastava tuoksu.

Ihonhoidon ABC helppoutta rakastavalle miehelle

Säännöllinen ja asianmukainen ihonhoito auttaa ylläpitämään ihon terveyttä, nuorekkuutta ja hyvinvointia. Tutustu parhaisiin miesten ihonhoitotuotteisiin ja uudista ihonhoitorutiinisi tästä päivästä alkaen!

Nuoren ja aikuisen miehen kasvojen ihossa voi olla eroja, jotka vaikuttavat ihonhoitotarpeisiin. Nuoremmilla miehillä iho saattaa olla alttiimpi aknelle ja epäpuhtauksille, kun taas vanhemmilla miehillä ihon kosteustasapainon ylläpitäminen ja ikääntymisen merkkien ehkäiseminen saattavat olla keskeisiä huolenaiheita. Kuitenkin jo muutamalla perustuotteella, kuten ihonpuhdistustuotteella, kosteusvoiteella ja aurinkosuojalla, luot vahvan perustan terveelle ja hyvinvoivalle iholle. Säännöllinen ihonhoito on tunnetusti myös rentouttavaa puuhaa ja tarjoaa kiireettömän hemmotteluhetken arjen keskelle.

1. Puhdista

Aloita puhdistamalla kasvot kahdesti päivässä aamuin illoin sekä aina urheilun jälkeen. Esimerkiksi rasvoittuvalle iholle suunnatut putsarit tarjoavat ratkaisun talintuotannon tasapainottamiseen ja ihon rauhoittamiseen. Kosteuttavat puhdistustuotteet puolestaan täydentävät kuivan ja hilseilevän ihon tarpeita.

Tehosta vaikutusta kuorinnalla. Kuori iho kahdesti viikossa puhdistuksen jälkeen ja ennen kosteutusta. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja auttaa säilyttämään kirkkaamman, sileämmän ja pehmeämmän ihon sävyn.

Tutustu miesten puhdistustuotteisiin

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

2. Kosteuta

Lisää puhdistuksen jälkeen kasvovoide. Valitse päivävoide, joka auttaa ihoa pysymään terveenä, nuorekkaana ja joustavana. Suojakertoimellinen päivävoide (vähintään SPF 30+) on hyvä lisä, sillä se puolustaa ihoa auringon ikääntymisen merkkejä aiheuttavilta UV-säteiltä. Yövoiteen tulisi olla päivävoidetta ravitsevampi ja tarvittaessa sisältää esimerkiksi kosteuttavia ainesosia kuten hyaluronihappoa.

Tehosta vaikutusta seerumilla. Tehokkaampaa hoitavuutta ja lisäravinteita tarjoava seerumi lisätään ennen kasvovoidetta. Seerumin käyttö auttaa myös parantamaan muiden ihonhoitotuotteiden kuten kosteusvoiteen tehoa.

Tutustu miesten kasvovoiteisiin ja seerumeihin

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

3. Kirkasta katse

Lisää ihon puhdistuksen ja kosteutuksen jälkeen silmänympärysvoide, joka vähentää silmänalusien tummuutta ja turvotusta. Valitse aamu- ja iltarutiineihin kevyt ja nopeasti imeytyvä koostumus, joka sisältää esimerkiksi hyaluronihappoa, retinolia tai Cg-vitamiinia.

Tutustu miesten silmänympärysvoiteisiin

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

4. Trimmaa ja silota

Ihonhoidon ehdoton must ovat laadukkaat parranajo- ja parranhoitotuotteet kuten höylät ja parranajogeeli. Ennen parranajoa iho on hyvä kosteuttaa, jotta se pehmenee ja ajaminen on helpompaa. Käytä kosteuttavaa partavaahtoa ja aja parta karvojen kasvusuuntaan. Huuhtele terät jokaisen vedon jälkeen ja vaihda terä 5–7 parranajon jälkeen minimoidaksesi ihoärsytyksen. Erityisesti parranajon jälkeen lisättävän kasvovoiteen tulisi rauhoittaa ja kosteuttaa sekä vähentää ihon punoitusta. Jos omistat parran, myös hyväntuoksuinen ja hoitava partaöljy on tervetullut lisä hoitorutiineihin.

Tutustu parranajotuotteisiin

Tutustu parranhoitotuotteisiin

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

5. Suojaudu auringolta

Lähdössä ulos? Aurinkosuoja on hyvä valita oman ihotyypin ja aktiviteetin mukaan. Parhaan suojan saat käyttämällä vedenkestävää aurinkovoidetta, jonka suojakerroin on vähintään SPF 30+. Aurinkovoidetta on hyvä lisätä säännöllisesti kahden tunnin välein, erityisesti uinnin jälkeen tai hikoillessa. Muista myös suojata herkät alueet kuten huulet, nenä ja korvat, ja käyttää hattua ja aurinkolaseja ulkoillessa.

Tutustu aurinkotuotteisiin

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Voilà! Pakkaa tuotteet lopuksi kivaan toilettilaukkuun, jonka avulla pidät kosmetiikan hyvässä järjestyksessä ja mukanasi niin treeneissä kuin matkoilla.

Tutustu miesten toilettilaukkuihin

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

PSST! Vaihda tyynynliina säännöllisesti

Parhaimmatkaan ihonhoitotuotteet eivät toimi kunnolla yöaikaan, mikäli sängyssä muhii pöly ja hiki. Muista vaihtaa tyynynliinaa vähintään 3–4 päivän välein tai käännä tyynyä viikon puolivälissä. Näin voit pestä tyynynliinan esimerkiksi viikon lopuksi pyykkipäivän yhteydessä.

Osta miesten ihonhoidon tuotteita

Osta miesten kosmetiikkaa