Sisältöön
Somevaikuttaja BeautybyEnna kolmessa kuvassa, joissa esittelee erilaisia kampauksia.Somevaikuttaja BeautybyEnna esittelee tekemäänsä nutturaa.

Kauniita kampauksia kesään

BeautybyEnna esittelee somessa inspiroivia kampauksia, joita kenen tahansa on helppo toteuttaa. Nyt Enna esittelee kolme lookia, jotka sopivat moniin kesän hetkiin. Mukana myös tuotteet, joilla onnistut varmasti.

Somevaikuttaja BeautybyEnna esittelee kampausta, jossa alla kiharat ja päällä rennosti letitetty letti.

Bohokampaus

”Tähän kampaukseen ei tarvita muuta kuin kumilenkkejä ja hyvät pohjatuotteet kestävään kiharalookiin! Tämä nopea ja rento kampaus koostuu helposti varioitavasta, runsaasta läpivetoletistä sekä kiharoista. Rento bohokampaus sopii erinomaisesti niin juhlavieraalle kuin vaikka ylioppilaallekin.”

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Somevaikuttaja BeautybyEnna esittelee nutturakampausta, jossa on glitteriä.

Sleek Bun glitterigeelillä

”Tämä kampaus trendaa nyt maailmalla valtavasti – sleek bun- eli sileitä nutturakampauksia nähdään niin punaisella matolla kuin lähimarketissakin. Oikeilla tuotteilla saat varmasti sileän lopputuloksen. Maalaa hiukset vielä lopuksi glitterigeelillä ja vangitse kaikkien katseet vaikkapa kesäfestareilla!”

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan
Somevaikuttaja BeautybyEnna esittelee kampausta, jossa kiharretut hiukset nostetaan korkealle nutturalle.

Korkea sotkunuttura

”Tämän hetken kuumimpia kampauksia ovat myös korkealle nostetut sotkunutturat, jonka tekemisessä ei tarvitse olla kovin tarkka! Tämä huoleton kampaus korostaa hienostuneesti kasvoja ja sopii varmasti jokaiseen juhlaan. Koristele kampaus lopuksi vielä pienillä yksityiskohdilla, kuten vaikkapa pienillä perhospinneillä.”

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan