Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Joulunpyhät kotona

Jouluna on ihana vain olla ja rentoutua kotosalla. Varaa jouluksi mukavaa pukeutumista, hemmottelua ja herkkuja, joilla kotona oleskelu tuntuu mahdollisimman ihanalta.

Osta naisten muotia

Osta miesten muotia

Osta kodin tuotteita

Osta kosmetiikkaa

Pehmoista pukeutumista naisille ja miehille

Jouluna pukeutuminen saa olla mahdollisimman mukavaa, pehmeää ja lämmintä. Uudessa yöasussa voi helposti viettää vaikka koko päivän, eikä aamutakkiaan tarvitse riisua yltä, ennen kuin yöunet taas kutsuvat. Pehmoiset tossutkin on ihana sujauttaa jalkaan joulupäivän aamuna.

Myös uusi huppari tai neule voi olla ihana laittaa ylle, kun käpertyy sohvalle lukemaan lahjaksi saatua kirjaa tai pelaamaan lautapelejä perheen kanssa. Siistissä collegeasussa kelpaa viettää aikaa, vaikka yllätysvieraat sattuisivatkin ilmestymään oven taakse joulunpyhinä.

Joulun saunahetkiin

Mitä olisikaan joulu ilman joulusaunaa! Uudet tykötarpeet saunomista varten tekevät joulusaunasta unohtumattoman. Pehmoiseen kylpypyyhkeeseen ja -takkiin on mukava kääriytyä vilvoittelemaan rentouttavien löylyjen päätteeksi.

Osta saunatarvikkeita

Osta pyyhkeitä

Osta kylpytakkeja

Hemmottelevaa kosmetiikkaa

Joulunpyhinä on myös aikaa hemmotella itseä ajan kanssa. Varaa jouluna itsellesi aikaa, jolloin hemmottelet itseäsi kosmetiikalla. Hoida ihoasi pitkän kaavan kautta, ja tee itsellesi kasvonaamio. Lämmitä vartaloa lämmitettävillä vehnätossuilla ja -tyynyllä. Jos joulun rento look alkaa kyllästyttämään, piristä itseäsi tekemällä itse manikyyri. Osta hyvinvointituotteita

Osta ihonhoitotuotteita

Osta kosmetiikkaa

Herkullisiin hetkiin

Mitä olikaan joulu ilman jouluisia makuja! Herkut jos mitkä kuuluvat ehdottomasti joulunpyhiin, jolloin saa ottaa rennosti ja herkutella niin paljon kuin haluaa. Varaa joulun herkkupöytään pipareita ja suklaata sekä muita herkkuja. Kahvihetkeä voi piristää kokeilemalla maustettua kahvia. Herkut ovat aina myös hyvä lahjaidea! Osta suklaata ja makeisia

Osta pähkinöitä ja kuivatuotteita

Osta juomia