Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Millainen on sinun näköisesi joulu?

Joulu on meille suomalaisille rakas. Mutta eikö tunnukin siltä, että suhteemme jouluun on hieman complicated? Ehkä sinäkin näet hurjasti vaivaa ja panostat täysillä perinteisiin, joista et edes ihmeemmin välitä. Tai ehkä et vietä joulua ollenkaan. Mikä joulussa saa monen joko suorittamaan tai pakenemaan?

Me Sokoksella ja Sokos Emotionissa kannustamme tänä vuonna miettimään, mitä joululta haluat. Uskomme, että pohdinta auttaa nauttimaan joulusta enemmän, tekemään juhlapyhästä mahdollisimman rentouttavan ja ihanan. Ole siis rehellinen itsellesi ja tee joulusta sinun näköisesi. Vuoden pimeimpään aikaan jokainen ansaitsee hetken, joka virkistää ja tuo iloa. Jokainen tekee joulun näköisekseen – luo siis itsellesi ihan omat jouluperinteet. Meiltä Sokokselta ja Sokos Emotionista saat parhaat kodin, pukeutumisen ja kosmetiikan ideat jouluun ja lahjoiksi läheisillesi.

Ota rennosti, osta joululahja verkkokaupastamme

Joululahjaostokset teet rennoimmin verkossa. Hae inspiraatiota lahjoihin artikkeleistamme ja selailemalla verkkokauppamme joululahjavinkkejä. Meiltä löydät parhaat lahjat kaikille rakkaillesi.

Kun ostat joululahjat verkkokaupastamme 19.12. klo 13 mennessä, pukin pikku apulaiset ehtivät toimittaa paketit perille Postin ja Postnordin noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin vielä ennen joulua. Yli 50 euroa maksaviin verkkokauppaostoksiisi saat em. toimitukset ilmaiseksi.

Lue lisää verkkokauppamme toimitusehdoista täältä

Etsi ideoita joululahjoihin

Pehmeä paketti ilahduttaa pitkään. Anna äidille tai isoäidille, siskolle, parhaalle ystävälle, vaimolle tai tyttöystävälle ihana yöasu tai muita kauniita muodin tuotteita.

Pehmeä paketti on täynnä lämpimiä ajatuksia rakkaalle. Anna isälle tai isoisälle, veljelle, miehelle tai poikaystävälle lahjaksi vaatteita tai asusteita, jotka varmasti päätyvät käyttöön.

Anna lahjaksi kaunista ja käytännöllistä kotiin – laadukkaita pyyhkeitä, lakanoita ja astioita.

Kosmetiikkalahjapakkaukset ovat helppoja ja suosittuja lahjoja niin miehelle kuin naisellekin. Sokoksella, Sokos Emotionissa ja verkkokaupassa sokos.fi on erittäin laaja valikoima erihintaisia ihonhoitotuotteiden, meikkien, tuoksujen ja hiustenhoidon lahjapakkauksia, joiden joukosta varmasti löydät mieluisat lahjat läheisillesi.

Osta lahjapakkauksia

Tutustu joulun toivotuimpiin tuoksuihin

Millainen on sinun näköisesi joulu? Tee helppo testi ja löydä joulutyylisi! Osallistu samalla arvontaan, jossa voit voittaa 100 euron lahjakortin verkkokauppaan sokos.fi.

Tästä testiin