Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Kesän must have -kosmetiikkatuotteet ja meikkivinkit

Valmistaudu hehkumaan tänä kesänä! Kokosimme yhteen kosmetiikan tämän hetken must have -tuotteet sekä parhaat meikkivinkit. Vinkkien joukosta löydät muun muassa korealaista kosmetiikkaa sekä muita tuotteita, joilla saat aikaan upean hehkun ja päivettyneen lookin. Katso vinkit ja ole valmiina hehkeään kesään!

Ihon meikkaaminen kesäjuhliin: dekoltee-alue

Vita Liberatan Body Blur -vartalovoide viimeistelee kesän juhlalookin. Tarvitset vain kaksi tuotetta: vartalovoiteen ja sen levitykseen tarkoitetun siveltimen. Tuote kosteuttaa ihoa ja antaa ihanan hehkun sekä kevyttä päivetystä vartalolle. Katso videolta, kuinka tuote levittyy iholle.

Ladataan
Ladataan

Kesäisen päivettynyt look Maybelline New York Sunkisser Blush -uutuuksilla

Testasimme Maybelline New Yorkin uuden nestemäisen Sunkisser Blush -poskipunan, jonka sävyistä osa toimii täydellisesti myös aurinkopuuterina. Valikoimasta löytyykin useita upeita sävyjä, joista voit valita suosikkisi. Ehdottomasti tämän kesän must have -tuote!

Ladataan

Korealaisen kosmetiikan tärpit

Korealainen kosmetiikka on ollut erityisen suosittua viime aikoina. Tämän kesän todellisia hittituotteita ovat COSRX Aloe Soothing SPF50+ -aurinkovoide sekä Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics -aurinkovoide. Nämä tuotteet eivät jätä valkoisia länttejä tai tee ihosta tahmeaa – sen sijaan ihosta tulee ihanan kosteutettu ja silkinpehmeä. Myös hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Ladataan
Ladataan